StoryEditorOCM
Showbizusne vrele višnje

Povadio je zube i stavio protezu od 850.000 dolara, a sada mu raste gornja usna; Pratitelji u šoku: ‘Koji je to vrag?‘

Piše Marija Pavić/ JL
13. veljače 2024. - 10:54

Kanye West izazvao je zabrinutost obožavatelja nakon što mu se pojavila izraslina na sredini gornje usne, otprilike mjesec dana nakon što je ugradio zube od titana. Reper je potrošio oko 850.000 dolara na tu eksperimentalnu stomatološku operaciju, piše Daily Mail, prenosi Jutarnji list.

"Što nije u redu s tvojom gornjom usnom? Nešto se događa?", "Koji je vrag ta kvržica na sredini njegove gornje usne?", pisali su obožavatelji na društvenim mrežama kao reakciju na zadnju Westovu objavu na Instagramu. Kada se reper na društvenoj mreži pohvalio novim stomatološkim zahvatom, tada se usporedio s negativcem iz "James Bonda", Jawsom, na što su obožavatelji rekli da samo traži pozornost.

Eksperimentalnu stomatološku operaciju na Westu izveli su dr. Thomas Connelly iz Beverly Hillsa u Kaliforniji te glavni zubni tehničar Naoki Hayashi. "Bilo mi je zadovoljstvo raditi na svakom koraku procesa jer njegova vizija dizajniranja jedinstvene umjetnosti nadilazi razvoj zuba. Spoj njegove vizije sa stomatološkom znanošću stvorio je novi, epski izgled", kazao je Connelly.

Mediji su poslali upit Connellyju je li izraslina na gornjoj usni posljedica stomatološkog zahvata, ali još nisu dobili odgovor. Osim izgleda, pratitelji su komentirali da reper na društvenim mrežama posvećuje previše prostora svojoj partnerici.

"Nikada nemojte govoriti nešto negativno - ako vam se ne sviđa moj profil i ono što objavljujem, j***** se, ozbiljno", reagirao je West na prozivku. "Objavljivat ću je koliko god želim, to me čini sretnim", zaključio je reper pa dodao da neki ljudi žele da ih usrećiš, a on je odlučio usrećiti sebe.

image

Kanye West prije ugradnje zubi od 850.000 dolara

Angela Weiss/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 11:49