StoryEditorOCM
ShowbizMAMA LASAGNA

Pobjednik Dore Baby Lasagna objavom posvećenoj svojoj majci sve je raznježio

Piše Vijesti SD
29. veljače 2024. - 19:49

Ovogodišnji pobjednik Dore na Instagramu je podijelio svoju prvu fotografiju nakon uvjerljive pobjede s pjesmom ‘Rim Tim Tagi Dim‘, koja je izazvala burne reakcije. Odmah nakon nastupa i osvojene pobjede Marko je zagrlio svoju majku koja mu je od srce čestitala na pobjedi, piše tportal.

Baby Lasagni, odnosno Marku Purišiću, ponosna je mama, kratko ošišane plave kose u crvenoj jakni odmah pojurila čestitati na pobjedi. Nije drugo trebalo čekati na oduševljene komentare na račun simpatične fotografije. 

‘Mama Lasagna sa svojom bebom‘, ‘Opet si nam rastopio srca‘, ‘Nema ljepšeg osjećaja od majčinog ponosa. Bravo mama i tata‘, ‘Obitelj na prvom mjestu, uvijek‘, glasili su samo su neki od komentara na Lasagninom Instagramu.

Glazbenik koji dolazi iz Umaga, prilikom svog povratka u Istru, posjetio je općinu Kaštelir-Labinci, odakle je njegova djevojka Elizabeta Ružić i gdje je snimio spot za pjesmu ‘Rim Tim Tagi Dim‘.

Inače, mladi glazbenik u svibnju odlazi u Švedsku gdje će sa svojom pjesmom braniti boje Hrvatske na ovom poznatom glazbenom natjecanju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 00:08