StoryEditorOCM
ShowbizLJUBAVNE IGRE

Ovo su svi ljubavni brodolomi Will Smitha i Jade Pinkett; Bili su u otvorenom braku i skrivali druge partnere

Piše MOZAIK SD
14. listopada 2023. - 12:02

Jada Pinkett Smith i njezin suprug, Will Smith, tajno su razdvojeni od 2016. Vijest o njihovoj sada već sedam godina dugoj razdvojenosti šokirala je javnost koja je svjedočila izviždanom paru na crvenim tepisima, dijeleći intimne stvari detaljima o njihovoj vezi i zauzimanju jedno za drugo kada se mali komičar glupo našalio i zbog toga dobio šamar.

image
Valerie Macon/Afp

Ipak, bilo je nekoliko znakova bračne nesuglasice koje moćni par nije mogao sakriti. Godine 2020. Jada Pinkett Smith dovela se za Red Table i otkrila da je bila u vezi s R&B pjevačem Augustom Alsinom dok je bila "privremeno" razdvojena od supruga.

Dok su Will i Jada obećali položiti svoje karte na stol prije nekoliko godina, mnoštvo toga je ostalo neotkriveno, ali par nije uspio sakriti brojne eskalacije koje su završile u javnosti.

Evo kako je kroz godine tekao njihov odnos, i kojim je sve skandalima bio obilježen:

1994. godine Will Smith i Jada Pinkett upoznaju se na snimanju filma The Fresh Prince of Bel-Air kada Jada dolazi na audiciju da glumi Smithovu djevojku. Naposljetku gubi ulogu od Nie Long jer je preniska, ali veza je uspostavljena. U to je vrijeme Smith bio oženjen glumicom Sheree Zampino.  I dok je gotovo odmah osjetio povezanost s Jadom, pokušao je odagnati svoje osjećaje jer nije vjerovao u razvod i nije želio biti taj koji će ga inicirati.

Sheree mu je na kraju rekla da želi okončati njihov brak - i čim su ozvaničili razvod, on je telefonirao s Jadom koja ju je pozvala van.

image
Frederic J. Brown/Afp

Ali njihova je veza bila problematična od samog početka - zahvaljujući Willovoj želji da ima obitelj i Jadinom preziru prema ‘konvencionalnom braku‘ - kad su 1997. zajedno otišli do oltara, Jada je kasnije priznala da je osjećala ogroman ‘pritisak‘ da postane glumčeva supruga, prenosi Mail online.

Stvari su postale napetije nakon što su dočekali svoje dvoje djece zajedno i preselili se u prostranu vilu u Calabasasu vrijednu 3,4 milijuna dolara - budući da je Jada bila prisiljena napraviti niz ‘kompromisa‘ kako bi se brinula o njihovoj djeci, dok je Willova karijera nastavila rasti.

Također je bila silno nezadovoljna prebivalištem koje su odabrali za svoj obiteljski dom - pogotovo jer je bilo tako daleko od mjesta gdje je odrasla, u Baltimoreu - a Will je kasnije opisivao mjesečne otplate hipoteke kao stalni podsjetnik na njezinu ‘bijedu‘.

Da stvar bude gora, glasine da su jedno drugome nevjerni godinama su mučile njihov brak - ali par ih je neprestano rušio. Bilo je i nagađanja da su imali otvorenu vezu nakon što su dali niz komentara podizanja obrva - kao kad je Jada rekla da je dala Willu dopuštenje da ‘radi što god želi sve dok se može gledati u ogledalu‘ i put je priznala da je znala da ga ‘privlače druge žene‘.

Stvari su došle do vrhunca 2020. godine, kada je pjevač August napravio veliku tvrdnju da je bio upleten u tajnu aferu s Jadom godinama prije, dok je ona još bila u braku s Willom. U to je vrijeme Jada potvrdila da su ona i August bili u ljubavnoj vezi, ali je inzistirala na tome da su ona i Will bili nakratko ‘razdvojeni‘.

image
Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Također je inzistirala na tome da su ona i Will ponovno zajedno i jači nego ikad - nešto za što sada znamo da je laž. Dok Jada iznosi intimne detalje o raspadu njezina i Willova braka, FEMAIL razotkriva njihovu rollercoaster romansu od početka do kraja.

Glasine da u raju postoje problemi prvi put su se pojavile 2011., kada su se počeli pojavljivati ​​izvještaji koji su tvrdili da je Jada prevarila Willa sa svojim kolegom iz Hawthornea, Marcom Anthonyjem. Izvor je za američki magazin u to vrijeme rekao da su dvije zvijezde postale ‘neprikladno bliske‘ na snimanju, družeći se same u njegovoj prikolici u brojnim prilikama.

Will  nije precizirao jesu li glasine o prevari imale veze s prekidom ili koliko je trajao. Napisao je: ‘Naš brak nije funkcionirao. Nismo se više mogli pretvarati. Oboje smo bili jadni i očito se nešto mora promijeniti‘ 

‘Bili su pomalo osjetljivi i kao da su bili u svom malom svijetu‘, rekao je izvor. U to su vrijeme Will i Jada brzo prekinuli nagađanja, objavivši zajedničku izjavu u kojoj je stajalo: ‘Iako nerado odgovaramo na ovakva izvješća u tisku, glasine koje kruže o našoj vezi potpuno su lažne. Još uvijek smo zajedno, a naš brak je netaknut.‘

Međutim, Will je kasnije u svojim memoarima potvrdio da su se on i Jada nakratko razišli u to vrijeme, ali nije precizirao jesu li glasine o prevari imale veze s prekidom, piše Mail online.

‘Naš brak nije funkcionirao. Nismo se više mogli pretvarati. Oboje smo bili jadni i očito se nešto mora promijeniti, trpjeli smo brutalnu smrt naših romantičnih fantazija, spaljivanje idealističke iluzije o savršenom braku i savršenoj obitelji. Nitko od nas nije želio razvod, znali smo da se volimo, a neki aspekti naše zajednice bili su čarobni. Ali struktura života koju smo uspostavili nas je oboje gušila.‘ napisao je.

image
Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Dvije godine kasnije, Jada se pozabavila glasinama da ona i Will imaju otvoreni brak. ‘Uvijek sam govorila Willu, ‘Možeš raditi što god želiš sve dok se možeš pogledati u ogledalo i biti OK‘, rekla je za novinsku kuću. ‘Jer na kraju dana, Will je svoj čovjek. Ja sam tu kao njegov partner, ali on je svoj čovjek. On mora odlučiti tko želi biti i to nije na meni da radim umjesto njega. Ili obrnuto.‘

Njezina je izjava navela mnoge ljude da se zapitaju je li par pristao viđati druge ljude, no ona je nekoliko dana kasnije brzo razriješila situaciju objavom na Facebooku. Napisala je: ‘Prvo da kažem ovo, postoje mnogo važnije stvari o kojima treba razgovarati u vezi s onim što se događa u svijetu od toga imam li otvoren brak ili ne. ‘Evo kako ću promijeniti svoju izjavu ... Will i ja možemo učiniti ŠTO god želimo, jer jedno drugome VJERUJEMO da ćemo to učiniti.‘

Ponovno je progovorila o tome tijekom gostovanja u radijskoj emisiji Howarda Sterna 2015., objasnivši da zna da njezinog supruga privlače druge žene. ‘Nisam žena koja vjeruje da muškarca neće privlačiti druge žene. To jednostavno nije realno‘, podijelila je. ‘A samo zato što vašeg muškarca privlači druga žena ne znači da vas ne voli. I to ne znači da će se ponašati prema tome.‘

Otprilike u isto vrijeme počeli su izlaziti izvještaji koji su tvrdili da je Will bio upleten u aferu s Margot Robbie dok su zajedno snimali film Focus.

image
Frazer Harrison/Afp

Ali on ih je još jednom ugasio izjavivši u oštroj objavi na društvenim mrežama: ‘U interesu suvišnog, ponavljajućeg i iznova i iznova... Jada i ja se NE RAZVODIMO. Jada je imala nešto slično za reći o svom suprugu tijekom svojih intervjua tjednima kasnije: ‘Nije važno što ljudi misle, ideje o mužu i partneru i sve to. Što god, na kraju dana, to je čovjek koji se na mene može osloniti do kraja života, točka.‘

Godine 2020. August je iznio tvrdnju da se upleo u burnu aferu s Jadom još 2016., dok je ona još bila u braku s Willom. August je rekao da je Jadi dao svoje godine života, i da ju je jako volio. Glazbenik je također naveo da su Will i Jada imali otvorenu vezu te da mu je glumac čak dao i svoj ‘blagoslov‘.

‘Zapravo sam sjedio s Willom i razgovarao o transformaciji iz njihovog braka u životno partnerstvo o kojem su razgovarali nekoliko puta, a ne uključuje romantiku‘, rekao je, a Jada je potvrdila da su se ona i August zaljubili i uplovili u ljubavnu vezu tijekom epizode Red Table Talk nekoliko dana kasnije. Međutim, inzistirala je na tome da nikada nije bila nevjerna Willu i da se dogodilo tijekom vremena kada su bili ‘razdvojeni‘. Objasnila je da su ona i Will ‘prolazili kroz vrlo teško razdoblje‘, zbog čega je bila ‘slomljena‘ i ‘u velikoj boli‘.

‘Odlučili smo da ćemo se razdvojiti na određeno vrijeme, a ti idi smisli kako da usrećiš sebe, a ja ću smisliti kako da usrećim sebe‘, dodao je Will.

Jada je nastavila: ‘Kako je vrijeme prolazilo, upala sam u drugačiju vrstu zapleta s Augustom. Na pitanje smatra li to vezom, dodala je: ‘Da, bila je to veza, apsolutno.‘ U to su vrijeme, međutim, Will i Jada inzistirali na tome da su opet zajedno i da ona više nije u kontaktu s Augustom.

Kada je 2021. bio upitan o njihovoj romansi, Will je izjavio da su prošli kroz ‘razdoblje nemonogamije‘, ali da je ‘monogamija bila ono što su odabrali‘ za ‘veliki dio svoje veze.‘ ‘Jedno drugom smo dali povjerenje i slobodu, s uvjerenjem da svatko mora pronaći svoj put‘, dodao je. ‘Brak za nas ne može biti zatvor. Nikome ne predlažem naš put, ali iskustva da su slobode koje smo dali jedno drugome i bezuvjetna podrška, za mene, najviša definicija ljubavi.‘

Također je za novine potvrdio da je ‘bio u drugim seksualnim odnosima‘ tijekom njihove razdvojenosti, ali nije dao više informacija. Zatim, tijekom sjedenja s Oprah nekoliko mjeseci kasnije, Will je tvrdio da su on i Jada ‘još uvijek zajedno‘.

Tijekom razgovora s Gayle King 2022. u emisiji CBS Sunday Mornings, Jada je inzistirala na tome da u njihovom braku ‘nikada‘ nije bilo ‘nevjere‘ i da su svi vanjski odnosi u kojima su sudjelovali bili samo tijekom pauza u njihovoj vezi.

‘Nikad jedno drugo nismo ničim iznenadili‘, rekla je.

Nekoliko mjeseci kasnije na dodjeli Oscara 2022. Will je vrlo dramatično i javno iskazao svoju privrženost Jadi kada je ušao u fizički sukob s voditeljem Chrisom Rockom zbog šale koju je napravio na račun Jadinog izgleda.

Glumac je neslavno skočio na pozornicu i udario Chrisa u lice nakon što je komentirao glumičin nedostatak kose, unatoč tome što je ona bila žestoko iskrena o svojoj borbi s alopecijom.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 19:55