StoryEditorOCM
Showbizguštali su

‘Ovo je genijalno!‘ Petar Dragojević iznenadio suprugu i petero djece vožnjom na panoramskom kotaču u Podstrani

Piše Scena SD
27. srpnja 2023. - 22:30

Iako ovog ljeta ima mnogo nastupa, pjevač Petar Dragojević uvijek pronalazi vremena za svoju obitelj. Popularni glazbenik je tako odlučio suprugu Andreu i njihovo petero djece iznenaditi vožnjom na panoramskom kotaču koji se nedavno otvorio u Podstrani i odmah postao velika turistička atrakcija.

- Ovo je genijalno! Pogled je spektakularan, ma baš smo svi uživali. Djeci je bilo posebno zabavno i zanimljivo, kad je vožnja završila morao sam im obećati da ćemo uskoro opet doći - smije se Petar, koji je peto dijete, sina Nou dobio prije četiri godine.

image

Petar Dragojević

Privatni album

Kako dobro! Panoramski kotač nadomak Splita prava je atrakcija, pogledajte noćne spektakularne fotografije

Malenom braci su se uz roditelje ponajviše razveselili četrnaestogodišnji David, dvije godine mlađi Emanuel, desetogodišnji Jona i osmogodišnja mezimica Debora Marija. 

Nećak Olivera Dragojevića i ove će godine pjevati u Veloj Luci u čast pete godišnjice smrti omiljenog strica, a nastupit će u nedjelju na večeri Vinka Barčota.

- Oliver bi poludija na sve ovo, ma sve bi vam on zabranija. Siguran sam da bi bija sritan da tu ima jedna mala bina pa da mu dođu prijatelji, onako skromno i u tišini. On je bija narodni čovik, nije volija nikakav VIP - rekao nam je peterostruki tata Petar.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 19:41