StoryEditorOCM
Showbizostavite čovjeka mog

Obožavateljice ‘navalile‘ na Bena Afflecka, Jennifer Lopez im zaprijetila; Bilo je i smijeha, sve je snimljeno

Piše mozaik sd
8. studenog 2023. - 08:52

Ben Affleck i Jennifer Lopez izašli su na večeru u restoran Ivy u Hollywoodu. Dok su ulazili u automobil, kada je Ben kao pravi kavalir otvorio vrata supruzi i prošao s druge strane, u drugom automobilu su naišle njegove obožavateljice za koje nije poznato jesu li također bile na večeri ili su uživale samo u piću.

Kako bilo, one su zaustavile svoj automobil, otvorile prozore i dovikivale slavnome glumcu da ga vole. Dok je Ben Affleck uspješno odglumio nezainteresiranost, Jennifer Lopez to nije željela odšutjeti.

Kroz otvorena vrata grlato i eksplicitno im je poručila da se maknu od njenog supruga. Nakon toga se okrenula od njih i počela se glasno smijati, zajedno s prisutnim fanovima i ljudima ispred restorana.

Situaciju su zabilježili paparazzi što ustrajno prate taj slavni par, koji je zbog toga često ozbiljan, pa i namrgođen u javnosti.

Budući da i obožavatelji imaju kamere na mobitelima, sve je snimljeno i objavljeno na društvenim mrežama.

Vrijednost ove snimke je i u tome što je na njoj zabilježena Jennifer Lopez u dobrom raspoloženju. Očito je da Benove obožavateljice dobro djeluju na nju.

image

Lopez i Affleck privlače fotoreportere i obožavatlje gdje god da se pojave

Michael Tran/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 00:44