StoryEditorOCM
ShowbizBRITANIJA

Obitelj Clooney duže nema kod kuće, susjedi ih razumiju ako su se odlučili preseliti: ‘Život je ovdje vrlo težak‘

Piše SCENA SD
29. veljače 2024. - 07:01

George Clooney (62) i njegova supruga Amal Clooney (46) posjeduju nekoliko imanja u različitim zemljama. Najpoznatija od njih vjerojatno je Clooneyjeva vila na jezeru Como u Italiji. Od 2014. godine Clooney posjeduje vilu u britanskom okrugu Berkshire, zapadno od Londona. Međutim, čini se da s ovim imanjem nemaju sreće posljednjih godina.

image

Villa L‘Oleandra na jezeru Como

Anna-karin Nilsson/expressen/Tt News Agency Via Afp

Prema pisanju Daily Mirrora, Clooney i supruga Amal navodno su se odrekli svoje vile u Britaniji koja je kupljena u protuvrijednosti većoj od 17 milijuna eura. Susjedi su novinarima rekli da George i Amal nisu viđeni nekoliko mjeseci.

Umjesto toga, Clooneyjevi su radije ostali na svom imanju na jugu Francuske, za koje se kaže da ga je George Clooney kupio 2021. godine za 7,5 milijuna eura. Strašne kiše u Velikoj Britaniji su, kako se navodi, prevagnule u korist bijega slavnog para.

Zemljište oko Clooneyjeve luksuzne vile u južnoj Engleskoj poplavljeno je najmanje šest puta od kupnje prije deset godina. Samo u proteklih 13 mjeseci vrt prostranog imanja, koji uključuje i teretanu, bazen i kućno kino, dvaput je poplavljen. Upozorenja o poplavama i dalje su na snazi za to područje. Razina Temze trenutno je gotovo dvostruko viša od normalne nakon posebno kišne veljače.

image

George Clooney i Amal Clooney

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

U međuvremenu, Clooneyjevi susjedi, s kojima su razgovarali novinari, mogu u potpunosti razumjeti  odlazak zvijezde. Kiša posljednjih nekoliko tjedana učinila je život na jugu Engleske "vrlo teškim". "Dobro bi nam došlo i malo više topline, tako da mogu razumjeti zašto je George otišao", kaže jedan susjed.

George i Amal Clooney i njihovi blizanci Alexander i Ella, koji su rođeni u lipnju 2017., stoga su se vjerojatno preselili u prostranu vilu u planinskom zaleđu Azurne obale. Nekretnina je, kako se navodi, izgrađena u 18. stoljeću i ima vinograd od deset hektara, bazen i teniski teren.

Bračni par Clooney posljednji je put viđen u Provansi ovog mjeseca. U općini Brignoles, gdje se nalazi Clooneyjevo imanje, u veljači su maksimalne temperature do 17 stupnjeva Celzija i uglavnom nema oborina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 20:17