StoryEditorOCM
ShowbizŽELE PROMJENE

Novi prirodni izgled Pamele Anderson ‘užasava‘ njezine sinove: ‘Mama, moraš imati glam tim!‘

Piše SCENA SD
1. ožujka 2024. - 16:40

Devedesetih godina prošlog stoljeća Pamela Anderson (56) bila je glamurozna ikona, uvijek se pojavljivala u vrhunskom stilu i sa savršenim make-upom. No, posljednjih godina glumica Pamela se počela pojavljivati potpuno bez šminke. Tako je bilo na Pariškom tjednu mode ili dodjeli britanskih modnih nagrada 2023. Mnogi promatrači oduševljeni su prirodnim izgledom Kanađanke. Samo su njezini sinovi bili "užasnuti", Pamela Anderson sada otkriva za "Highsnobiety".

image

Pamela Anderson na Fashion Awards u Royal Albert Hallu u prosincu prošle godine

Ben Stansall/Afp

Za proljetno izdanje modnog časopisa Pamela Anderson još je jednom pozirala bez šminke. Dopustila je da se fotografira u muškoj odjeći: u predimenzioniranim odijelima, s vrtnim crijevom oko vrata. Na licu: zemlja umjesto šminke. Ona voli nositi radnu odjeću svog bivšeg dečka koji je bio građevinski radnik. Kao dijete nikada nije htjela nositi haljine.

No njezine sinove, Brandona Thomasa Leeja (27) i Dylana Leeja (26), iritira majčin izgled. "Mama, moraš imati glam tim", rekli su, tvrdi glumica.

Uvijek kaže: "I sama znam obući haljinu. Ne treba mi nitko da mi zakopča bluzu." A oni oko nje uvijek reagiraju "jednostavno užasnuti".

image

Pamela Anderson Lee i Tommy Lee 1999. godine Los Angelesu

Lucy Nicholson/Afp

Iako je "prevladala određene stvari i osjećaje", njezina djeca, koju ima s rock zvijezdom Tommyjem Leejem (61), "materijalistički su orijentirana". Njezina trenutna ravnodušnost prema slavi izluđuje njezine dječake. Oni su "ambiciozni" i "proračunati". "Oh, ovo će proći", kaže žena, koja je uključena u lijevi pokret Diem25, između ostalog, uvijek o takvom stavu.

image

Pamela Anderson u travnju 2023.

Michael Tran/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 08:10