StoryEditorOCM
ShowbizTAKO KAŽE

Nicolas Cage odlučio je napraviti velike promjene u privatnom i profesionalnom životu nakon 60. rođendana u siječnju

Piše SCENA SD
29. studenog 2023. - 07:39

Nicolas Cage (59), pravim imenom Nicolas Kim Coppola, došao je u kontakt s filmskim biznisom u ranoj dobi kao nećak filmskog redatelja i producenta Francisa Forda Coppole i glumice Talije Shire. Cage je 1996. dobio nagradu Grammy za "Napuštajući Las Vegas", a osvojio je Oscara za najboljeg glumca. Vlasnik je i  vlastite produkcijske kuće. Sada je, međutim, Nicolas Cage najavio da u budućnosti želi napraviti velike promjene u svom životu.  

U intervjuu za Entertainment Tonight, Nicolas Cage govorio je o skraćivanju radnog dana. Glumca su pitali koje promjene želi napraviti u privatnom i profesionalnom životu nakon 60. rođendana u siječnju sljedeće godine. Objasnio je da želi "provesti više vremena s mojom kćeri".

image

Nicolas Cage

Geoff Robins/Afp

Glumac je rekao da je, kako je odrastao, "stavljao veći naglasak na osnovne stvari". Otkrio je da u budućnosti "možda neće snimiti toliko filmova" kako bi imao vremena za svoju kćer August.

Cage je opisao očinstvo kao "duboko" i "potpuno novo iskustvo" - iako je sada otac troje djece. Ima dva sina - Westona (32) i Kal-Ela (18), kao i malog Augusta Francescu koji je rođen 7. rujna 2022. u braku s petom suprugom Rikom Shibatom, s kojom se vjenčao u veljači 2021. Njegovi sinovi su iz prethodnih veza.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 10:47