StoryEditorOCM
ShowbizŠTO JE S DJECOM?

Nekoliko dana nakon razvoda glumac uhvaćen u opuštenoj šetnji s 19 godina mlađom djevojkom

Piše SCENA SD
9. srpnja 2023. - 07:01

Brak velškog glumca Ioana Grufudda i Alice Evans, američko-engleske glumice koja je zbog obitelji zapostavila karijeru, konačno je priveden kraju, uz puno prolivene žuči i dvije godine nakon što su objavili da prekidaju tada 14-godišnji bračni život. Daily Mail je doznao da je sudac Vrhovnog suda Los Angelesa, Josh Freeman Stinn, konačno odobrio Gruffuddov zahtjev za razvod te da je brakorazvodni postupak okončan, piše Gloria. Čini se da je 49-godišnji Gruffudd, najpoznatiji po ulozi Mr. Fantastica u "Fantastičnoj četvorci”, bez obzira na papir, već odlučio krenuti dalje sa životom i to s djevojkom, devetnaest godina mlađom glumicom i producenticom Biancom Wallace. Ioan i Bianca u vezi su najmanje od listopada 2021. Sada su snimljeni u zajedničkoj šetnji u parku u Los Angelesu gdje su ležali na dekici i bacali lopticu psu Bubbi. Par je izgledao opušteno i dobre volje.

image

Bianca Wallace  i Ioan Gruffudd

Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

Iako su Ioan i 54-godišnja Alice, koji su se upoznali 2000. na snimanju filma "102 dalmatinca”, sada i službeno bivši supružnici, njihova će se pravna bitka nastaviti, jer oboje žele skrbništvo nad kćerima, 13-godišnjom Ellom i devetogodišnjom Elsie. Javnost se ovim razvodom počela zabavljati još u ožujku 2021. kad je Alice tvitala kako su ona i kćeri tužne i zbunjene jer ih Ioan napušta, a jedino je objašnjenje za to bilo da je "više ne voli”. Ubrzo nakon toga on je podnio službeni zahtjev za razvod. Ona ga je od tada, tvrdio je glumac, maltretirala stotinama poruka, e-mailova i postova na društvenim mrežama, a uslijedile su i obostrane zabrane prilaska. U najnovijem poglavlju sage, Gruffudd je senzacionalno optužio Alice da je napravila lažne račune na Twitteru kako bi njega i Biancu predstavila kao "zlostavljače djece”, a uslijedio je i Ellin zahtjev za privremenu zabranu prilaska oca i njegove djevojke.

Tinejdžerica je u zahtjevu navela kako se "boji oca” te da joj on "prijeti policijom ako se bude loše ponašala” tijekom posjeta. U posljednjem incidentu navodno je Bianca zalupila vratima pri čemu je dobila udarac u glavu. No, sudac Freeman Stinn odbio je taj zahtjev i imenovao odvjetnika za maloljetnike da zastupa najbolje interese Elle i Elsie. Na potezu su roditelji koji bi također trebali misliti na najbolje interese svoje djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 21:56