StoryEditorOCM
Showbizveliki zalogaj

Nekadašnji pobjednik MasterChefa Ivan Temšić odlučio se na važan pothvat, otvorio restoran u Splitu...

Piše SCENA SD
15. prosinca 2023. - 16:40

Otkako je krajem 2021. pobijedio u MasterChefu, Ivanu Temšiću potpuno se promijenio život. Ne samo što je osvojio tu prestižnu titulu hrvatskog MasterChefa, kao i 200.000 kuna, već je i odmah počeo raditi posao koji voli, piše story.hr

‘Od samog završetka MasterChefa bilo je svega, dobrih i loših stvari. Zaokupljen što privatnim, što poslovnim i fakultetskim obavezama, leta sam na sve strane, maksimalno se educirao i savjetovao što više, upijajući znanja sa svih strana.

image
Božo Vukičević Cropix/

Suočio sam se sa možda i malo prevelikim zalogajem za svoji prvi profesionalniji pothvat u životu, ali smatram da ću na taj način naučiti najviše, i izgraditi se profesionalnije na najbrži mogući način.

Novi boutique hotel, a la carte restoran, beach bar, za svakoga po nešto‘, napisao je Ivan na Instagramu u travnju prošle godine i otkrio da je dobio ulogu chefa u hotelu Marinus, nadomak Trogira, u sklopu kojega je restoran Oblica.

image
Josko Ponos/Cropix

Ipak, ako je suditi prema njegovim objavama na društvenim mrežama, Ivan je u rujnu ove godine otvorio restoran u Splitu. Zove se ‘eVala 1903‘, a nalazi se na Matejuški.

Ivan je u vezi s Gabrijelom Runjić, koja mu je bila velika podrška i vjetar u leđa oko otvaranja novog restorana. Svojedobno je otkrio kako ju je osvojio.

image
Josko Supic/Cropix

‘Svojom osobnošću, smotanošću, ali i iskrenim osmijehom. Naravno da joj i kuham, ona prva ocjenjuje moje kreacije‘, kaže Ivan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 14:00