StoryEditorOCM
Showbizprirodna ljepota

Nekadašnja seks bomba u Parizu iznenadila potpuno drugačijim izgledom, mnogi je uopće nisu prepoznali

Piše mozaik sd
29. rujna 2023. - 12:14
Raspuštene duge, plave kose, s velikim osmijehom na licu i vrlo tankim obrvama, u jarko žutoj midi haljini bez rukava, s ružičastim ružem i rumenilom boje breskve malo bi je tko prepoznaoProfimedia

Nekadašnja seks bomba Pamela Anderson (56) privukla je sve poglede na pariškom Tjednu mode kada se na predstavljanju kolekcije Isabel Marant za proljeće/ljeto 2024. pojavila s minimalno šminke na licu.

Raspuštene duge, plave kose, s velikim osmijehom na licu i vrlo tankim obrvama, nekadašnja zvijezda ‘Baywatcha‘ prošetala je u jarko žutoj midi haljini bez rukava, piše Jutarnji list.

image

U Los Angelesu u travnju

Michael Tran/Afp

Na usne je nanijela ružičasti ruž, a na obrazima je imala samo rumenilo boje breskve. Nokte je nalakirala u crveno i tako unijela dašak boje u svoj cjelokupni outfit.

Nekadašnja ljepotica s naslovnice Playboya dopustila je da njezina prirodna ljepota zablista dok je nosila minimalnu šminku. "Ovo je novo poglavlje u mom životu. Shvatila sam da mi i za prirodnu ljepotu trebaju dva sata pred ogledalom", prethodno je izjavila dobro raspoložena Pamela.

image

Manje diskretna Pamela u vrijeme ‘Baywatcha‘

Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 18:48