StoryEditorOCM
Showbizzaljubljen i sretan

Nakon prekida s Monikom iz ‘Ljubavi na selu‘ Dragan opet voli, sve govore brojne fotografije s društvenih mreža

Piše mozaik sd
18. kolovoza 2023. - 12:20

RTL-ov TV show "Ljubav je na selu" dosta je popularan pa gledatelji prate njegove sudionike i nakon što sezona prestane s emitiranjem.

Dragan Ljiljak tražio je srodnu dušu u desetoj sezoni i završio je sa svojom "zlatnom djevojkom", ali njihova sreća nije potrajala. Farmer iz Velikog Obljaja kod Gline odabrao je Moniku Benković s kojom je prekinuo krajem 2021.

"Monika i ja smo prekinuli prije nekih mjesec dana. Javila mi je da je našla drugoga i da je sretna. Tužan sam jer sam mislio kako je to to, no očito nije bilo. Mnogo smo toga prošli zajedno, ali život ide dalje. Ponovno sam slobodan", rekao je tada Dragan.

Međutim, on poslije prekida nije izgubio vjeru u ljubav, baš mkao kao ni farmeri i kandidatkinje koje će ove jeseni nastupiti u 16. sezoni "Ljubav je na selu".

Dragan i Monika bili su u vezi tri godine, a poslije njihova prekida Dragan je sudjelovao u RTL-ovu showu "Pet frajera tjedno" u kojem je bio u ulozi kandidata. Čini se da je Dragan sada ponovno našao ljubav, a svoju sreću ne skriva na društvenim mrežama. Oboje često dijele zajedničke fotografije. Mnogi njihovi prijatelji i pratitelji komentiraju kako su lijep par, piše RTL.

Draganov slučaj zvuči kao potvrda da ljubav zaista jest na selu, ali i na drugim mjestima, pa i na društvenim mrežama.

image

Ljubav je i na Plitvicama
 

Screenshot RTL
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 11:19