StoryEditorOCM
Showbizburna reakcija

Nakon Nikolinine izjave, oglasio se i Miša Grof: ‘Pristat ću na to da joj dam bilo šta jedino ako skroz poludim‘

Piše SCENA SD
6. prosinca 2023. - 09:04

Otac pokojnog povjesničara umjetnosti na krajnje je vulgaran način komentirao izjavu Nikoline Pišek koju je voditeljica dala za srpske medije. Posebno je izrevoltiran bio izjavom da joj je glazbena zvijezda Jelena Karleuša puno pomogla u sporu s svekrom i pronalaženju najboljih odvjetnika!

Nikolina Pišek progovorila je za Kurir o odnosu i sudskom sporu koji godinama vodi s ocem svog pokojnog supruga Vidoja, Vitorom Ristovićem.

Kako je istaknula, Miša Grof svojim ponašanjem konstantno "uzurpira njezin život skandaloznim optužbama i zlonamjernim sklonostima".

- Puno me ljudi podržalo, bio je to lijep osjećaj. Tada sam bila izbezumljena pa nisam ni obraćala pažnju, ali stiglo je puno poruka podrške. Svima sam im zahvalan. Jelena Karleuša mi je puno pomogla, dala mi je kontakte dobrih advokata i drugih, koji su mi bili od velike koristi. Osim nje, Ana Nikolić, koja se potrudila da mi priđe i stupi sa mnom u kontakt. Bila je preslatka. - izjavila je Nikolina.

Kad je Miša Grof ovo pročitao, odmah je reagirao, prenosi Kurir.

- Tko je pomogao Nikolini? Karleuša? Ne znam ništa o tome. Suđenje je bilo prije mjesec dana. Ondje su bili odvjetnici i moja bivša šogorica se time bavi. Znate, nemam kontakta s Nikolinom. Jučer sam zvao da čestitam rođendan svojoj unuci i nije se javila. Ne da mi čuti Unu Sofiju. Probao sam – kaže i pogrdnim imenima naziva našu voditeljicu. 

- Pišek traži svu moju imovinu. Ne Vidovu, nego moju! Imovinu sam naslijedio od oca, majke, bake, djeda i pristajem joj dati sve ako poludim! Znaš, vila koju ona ne da je sagrađena mojim novcem! Lijepo je i što je najavila da će poslati poziv za useljenje, bit će mi zadovoljstvo doći vidjeti svoju unuku - zaključuje Miša Grof.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 12:06