StoryEditorOCM
ShowbizKSENIJA URLIČIĆ

‘Mama Dore‘ snažno navija za Baby Lasagnu: ‘Možda je baš ovo čarobna riječ kojom ćemo dovesti Eurosong u Zagreb...‘

Piše MOZAIK SD
4. ožujka 2024. - 23:50
Baby Lasagna i Ksenija Urličić: ”I prije nego li su kladionice reagirale, ja sam navijala za njega...”Cropix

Je li riječ "baby" magija kojom ćemo dovesti Eurosong ponovo u Hrvatsku, pita se Ksenija Urličić, "mama Dore" i bivša šefica naše eurovizijske delegacije?

- Kopka me to otkako je na Dori premoćno i zaslužno pobijedio moj favorit Baby Lasagna. I prije nego li su kladionice reagirale, ja sam navijala za njega, jer on na scenu donosi dobru pjesmu pamtljivog refrena, ima pregršt pozitivne energije, igra pomalo i na eksces, ali u granicama dobrog ukusa, a ne kao njegovi prethodnici. Njegova pobjeda me, dakle, nije iznenadila, no nakon što je na Dori ponovo izveo pobjedničku skladbu "Rim Tim Tagi Dim" i nakon što su me novinari upozorili da smo samom njegovom pobjedom poskočili na kladionicama, ja sam pomislila kako nije nemoguće da nam taj simpatični mladi čovjek ponovo dovede Eurosong u Zagreb. A onda sam se sjetila kako su taj veliki televizijsko-glazbeni spektakl u Zagreb prvi i jedini 1990. godine doveli članovi grupe Riva, koji su godinu ranije pobijedili u Švicarskoj sa skladbom Rajka Dujmića koja se zove "Rock me, baby". Vidite, možda je upravo "baby" ta magična riječ koja će dovesti Eurosong u našu metropolu - razmišlja Ksenija Urličić, koja kaže da se razveselila kada je čula kako će Baby Lasagna u Švedskoj nastupati u prvom eurovizijskom polufinalu koje će se održati 7. svibnja.

image

Pobjednik Dore 2024, Baby Lasagna

Livio Andrijić/Cropix

- Vjerujem da je sedam magični broj. Barem je tako bilo u mom slučaju, jer ja sam rođena sedmog u mjesecu, a i jedna od najpopularnijih emisija u sklopu Zabavnog programa HRT-a zvala se "Sedma noć" - podsjeća Ksenija Urličić, koja iz sveg srca navija za najbolji mogući plasman Baby Lasagne na Eurosongu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 04:24