StoryEditorOCM
ShowbizMAMA I SUPRUGA

‘Kad se sjetim da je Vedran slušao diše li..‘: Franka o majčinstvu i životu s Ćorlukom. Otkrila je u što više ne vjeruje

Piše Vedrana Čarapović Propadalo
23. siječnja 2024. - 13:45

Pjevačica Franka Batelić u iskrenom intervjuu za Gloriju pričala je o majčinstvu. 

Mama četverogodišnjeg Viktora i jednogodišnje Grete, koje je dobila u braku s bivšim nogometašem, 38-godišnjim Vedranom Ćorlukom, otkrila je kako uopće izgleda njihova obiteljska svakodnevica, koliko je majčinstvo promijenilo njezine stavove o mnogočemu.

"Greta i ja se prve budimo, imam mali, najslađi ljudski alarm koji me sa svojim gugutanjem budi oko 6:30. Moram priznati da uživam u tim trenucima dok smo same i tek se budi dan.

image

Franka s kćerkicom Gretom: Prve se budimo, imam mali, najslađi ljudski alarm koji me sa svojim gugutanjem budi oko 6:30. Uživam u tim trenucima dok smo same i tek se budi dan

Privatni album


Pijem kavu, igramo se i mazimo prije nego li se dečki spuste i krene žurba i spremanje za vrtić. Sada znam koliko brzo sve prolazi i koliko god umorna bila, volim ta naša rana jutra, jer znam da ih, baš ovakvih, neće biti još puno. Probudit ćemo se jednog dana i paf - curica će krenuti u vrtić - ispričala je Franka.

Kako su izgledali prvi mjeseci kad si postala majka – kako si se nosila s velikom životnom promjenom?

"Nijedna knjiga i nijedan “how to mum” YouTube video te ne može stvarno pripremiti na to. Sada kad vratim film, kada se rodio Viktor, zapravo nisam imala pojma što se dogodilo. Tek postaneš svjestan da si zapravo mama nakon par mjeseci kad se sve to uzbuđenje i stres porođaja slegne.

Sva sreća, imala sam super podršku, baku i nonu, tako da je sve prošlo lakše. Ali da, sva ta količina brige i ljubavi odjednom, sve te nepoznanice, sva ta pitanja. Rollercoaster emocija i novih situacija.

image

U điru Zagrebom prošle godine

Josip Moler/Cropix


Kad se samo sjetim kako je Vedran slušao diše li Viktor, a on je spavao cijelu prvu noć u komadu što se ubrzo promijenilo. (smijeh) Uglavnom, gotovo sve mi se sada čini smiješnim. To koliko sam se brinula oko svega, svakog bljuckanja, svakog plakanja, grčeva, zašto malo spava, pa zašto puno spava, zašto neće jesti i slično… Slatko mi je to iz današnje perspektive, ali svi to moramo proći s prvom bebom".

Što ti je najteže, a što najljepše u svijetu majčinstva?

"I najteže i najljepše u jednom - prevelika ljubav. Znamo što takva zaljubljenost u ta mala bića nosi - stalnu brigu, zaokupljenost misli. Nikad u životu nisam bila sretnija, a s druge strane nikad u životu nisam imala veći strah i odgovornost jer brinem o ta dva mala srca, svaki dan, bez godišnjeg. Oni su prva stvar na koju pomislim prije spavanja i kad se probudim".

image

‘Do sam bila trudna s Viktorom, znala sam škicnuti Instagram profile savršenih mama. Kakav šamar realnosti je stigao kad sam rodila!‘ - smije se Franka

Josip Moler/Cropix

Misliš li da je pritisak društvenih mreža nemilosrdan prema majkama – često vidimo predivno uređene majke koje kuhaju savršena jela, putuju, imaju bogat društveni život?

"Priznajem da sam, dok sam bila trudna s Viktorom, znala škicnuti takve Instagram profile i bila skroz uzbuđena jer mi se majčinstvo činilo super! Kakav šamar realnosti je stigao kad sam rodila! (smijeh). Danas ne upadam više u te zamke! Niti sekunde. Urnebesno smiješno mi je to" - ustvrdila je, među ostalim, Franka u razgovoru za Gloriju.

image

Vedran i Franka kao momak i cura u Dubrovniku 2013.

Tonći Plazibat/Cropix
image

Vjenčanje u istarskim Balama 2018. godine

Goran Šebelić/Cropix

 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 12:29