StoryEditorOCM
ShowbizCharlie Sheen

Hollywodska zvijezda je jednom bila lišena skrbništva nad svojim blizancima, a sada je samohrani otac Boba i Maxa

Piše SCENA SD
13. prosinca 2023. - 15:34

Charlie Sheen (58) borio se godinama s ovisnosnošću o drogama i alkoholu, čak je izgubio skrbništvo nad najmlađom djecom 2013. godine. Kada se ni on ni bivša supruga Brooke Mueller (46) nisu mogli brinuti o svojim tada četverogodišnjim blizancima, Maxu i Bobu, privremeno su stavljeni na skrb glumici Denise Richards (52), s kojom je bio u braku od 2002. do 2006. godine. 

Nakon nekog vremena Charlie je u potpunosti promijenio život. Glumac je trijezan šest godina, njegovi sinovi žive s njim.

U intervjuu za People, Charlie priča o svom novom životu, koji uglavnom provodi radeći "stvari koje radite kao samohrani otac". Uglavnom se brine o svojim 14-godišnjim dječacima: "Njihova majka pokušava riješiti neke stvari, tako da trenutno nije toliko s njima."

Njegova djeca su dobro. "Stvarno su cool, stvarno pametni i stvarno smiješni", govori Charlie o sinovima. Zvijezda "Dva i pol muškarca" ima samo jedan problem s kojim se mora boriti, kao i većina roditelja.

 "Znate, stalno su na svojim uređajima", kaže kroz smijeh i priznaje: "Osjećam da ih ekrani koče da prošire svoj um u drugim područjima."

image

Charlie Sheen i sin

@malibuustars Youtube/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/@malibuustars Youtube/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Srećom, Max i Bob također imaju interese daleko od zaslona svog mobitela i računala. Bob je pobijedio na natjecanju u režiji horor filmova s osam godina, a Max svira gitaru, ponosno kaže Sheen. "Dakle, zanimaju ih cool stvari koje se ne odnose samo na ‘Fortnite‘ (internetska videoigra)"

Činjenica da je njihov otac svjetski poznati glumac, s druge strane, ne smeta im puno. 

image

Charlie Sheen

Nicole Kubelka/geisler-fotopress/Dpa Picture-alliance Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 16:48