StoryEditorOCM
Showbiztrag u beskraju

Emotivni Petar Dragojević nakon koncerta u čast stricu: ‘Najmanje smo pričali o glazbi, a jedno mi nikad ne bi prizna!‘

Piše Ivana Kapetanović
31. srpnja 2023. - 09:15

- To je jedna velika čast, pogotovo pjevati pjesme Vinka Barčota, ja bih sve njegove pjesme pjevao... - kazao je nećak Olivera Dragojevića, Petar Dragojević, nakon što je u nedjelju navečer završio još jedan u nizu koncerata posvećen nikad prežaljenom ‘starom morskom vuku‘.

image

Petar Dragojević

Livio Andrijic/Cropix

‘Stari morski vuk‘ nije zaboravljen! U Veloj Luci održan još jedan koncert za Olivera, Meri Cetinić opet oduševila

- Vela Luka je posebno misto di sam provea svoje djetinjstvo, s Oliverom, s familijom... Ima sam jednu veliku odgovornost da to bude top, sitin se svih tih uspomena. Ima sam sretno djetinjstvo, more, prvi ulovi, škarpina na Proizdu... Išli smo s Oliverom na tune, pa balote na Proizdu, puno je uspomena...

Bi li Oliver bia ponosan na tebe kao ribara?

- Možda kao na pjevača, ali kao ribara ne bi nikad prizna - nasmijao se Petar dodavši kako je Oliver bio skroman čovjek i da zaslužuje ovu manifestaciju.

image

Petar Dragojević i novinarka Slobodne Dalmacije Ivana Kapetanović.

Livio Andrijic/Cropix

- Sitim ga se u puno stvari, šta bi mi sad reka? - nekad se upitam. Najmanje smo pričali o glazbi, a najviše o drugim stvarima.

Uvik bi mi govorija: ‘Pisma ti je sinko moj najbitnija, počni od pisme...!‘ Najbolji savjet ikad - kazao je Oliverov nećak. Što nam je još sve rekao, pogledajte u video intervjuu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 15:02