StoryEditorOCM
Showbizkakvi su to ljudi?

Danijela Dvornik oplela po muškarcima koji maltretiraju bivše žene: Ne bih mogla biti s njima ni pet sekundi

Piše mozaik sd
26. srpnja 2023. - 17:45

Danijela Dvornik poznata je po otvorenom izricanju stavova o ljudima i životu pa je i sada videoobjavom na Instagramu privukla pažnju.

"Muškarci se ne mogu snaći, njima jednostavno treba netko da se brine o njima. Prvu ženu ne ostavljaju dok ne nađu drugu jer jednostavno moraju imati neki oslonac. To je meni dno dna. Zanimljivo mi je to kad frajer maltretira ženu s kojom ima djecu, ne voli je, ali bez obzira na to što ima drugu - maltretira ovu prvu. Zagorčava joj život, djeca ispaštaju, a sve bi moglo biti jednostavnije.

I sad su mi zanimljive te druge žene. Na primjer, ja da znam da neki frajer vrši teror nad svojom bivšom ženom - ne bih bila s njim ni pet sekundi. Ne mogu shvatiti da netko može živjeti s likom koji maltretira drugu ženu. Znači ja to ne mogu, jednostavno ne mogu u svom životu‘, kazala je među ostalim Danijela Dvornik u videu na Instagramu.

Njena objava potaknula je pratitelje na komentare.

"Ja živim sa jednim takvim i, ali drugog izlaza nema. Živim za djecu, a on živi svoj život", napisala je jedna pratiteljica. I neke druge komentatorice identificirale su se i složile s Danijelinom objavom.

"Nisu samo muškarci takvi, danas su bivše još gore... Zagorčavaju bome i one život bivšem i manipulirajući djetetom, svojim egom ne da samo uništavaju život bivšem već i djetetu. Vjerujte da je i to strašno, jer bez obzira na sve, one su majke i to mogu, ni institucije tu ne rade ništa. Jako je puno muškaraca koji ne viđaju svoju djecu jer nakon borbe sa pravosuđem, nemaju šanse, ako bivša ne dozvoli", otvorila je novi pogled druga komentatorica.

Tako se iz jedne Instagram objave rodila zanimljiva diskusija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 20:39