StoryEditorOCM
Showbizbritney je nasilna?

Cure mučni detalji razvoda godine: ‘Udarala ga je i dok bi spavao, imao je modrice i ugrize‘

Piše D.J./JL
17. kolovoza 2023. - 23:22

Svijet showbusinessa šokirala je vijest da se pop pjevačica Britney Spears razvodi od supruga Sama Asgharija nakon samo 14 mjeseci braka! Činilo se da su savršen par, a onda je jedna velika svađa izgleda bila kobna za njih. Šuškalo se i da je pjevačica prevarila muža, a kako sada navodi TMZ, čini se i da je Britney godinama tjelesno ozljeđivala svoga supruga, piše Jutarnji list. 

Jednom mu je, navodno, napravila modricu na oku dok je spavao.

Kako otkrivaju izvori bliski paru za TMZ, Sam im se navodno često žalio da ga je Britney fizički ozljeđivala tijekom njihovih 7 zajedničkih godina. Često je tu bilo i tučnjava u koje je moralo uskočiti osiguranje, ali jednom prilikom osiguranja nije bilo na vidiku.

Sam je tada spavao u njihovom krevetu kada je odjednom doletjela Britney i počela ga udarati. Sam joj, tvrdi izvor, nije uzvratio udarce, ali je bio zaprepašten kad ga je supruga udarila. Taj se navodni incidenet dogodio početkom ove godine, točno u vrijeme kad su se u javnosti pojavile fotografije Sama Asgharija s modricom na oku i tragovima ugriza na podlaktici.

Paparazzi su ga čak upitali kakve su mu to modrice, ali Sam je glumio da ne zna o čemu pričaju i zamolio ih da ga ne uznemiravaju.

Izvori za TMZ navode da je posebno bio zabrinut jer mu je slavna supruga bila fascinirana noževima. Njih je imala posvuda po kući, uključujući čak i njihovu spavaću sobu. Britney je, kako navodi jedan izvor, ‘bila paranoična da će je netko uhvatiti i trebali su joj noževi kao zaštita.‘ Također se navodi da je Britney bila sklona tome da ‘poludi‘ i na najmanju sitnicu, a takvim je ponašanjem znala prestraviti supruga.

Podsjetimo, TMZ je ranije izvještavao da su se Sam i Britney jako posvađali prije nekoliko tjedana kada ju je on optužio za prevaru, a to je i potaknulo njegov zahtjev za razvod. Izvori sada tvrde da je to jednostavno bila kap koja je prelila čašu u ovom burnom i problematičnom odnosu...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 02:28