StoryEditorOCM
ShowbizNAKON 20 GODINA

Bubnjar Tommy Lee optužen za seksualno zlostavljanje koje se navodno dogodilo u - helikopteru

Piše SCENA SD
18. prosinca 2023. - 16:05

Bubnjar Mötley Crüea, Tommy Lee, još je jedan u nizu slavnih osoba optuženih za seksualno zlostavljanje. Bivši suprug plavokose glumice Pamele Anderson navodno je 2003. godine u helikopteru napao ženu. Žena je podnijela tužbu protiv glazbenika krajem prošlog tjedna. Kako je napisala sve se to događalo tijekom 40-minutnog leta: nasilno ju je dodirnuo, poljubio i pokušao prisiliti na oralni seks. 61-godišnji glazbenik je, kako se doznaje, bio pod utjecajem alkohola i nedopuštenih tvari zajedno s pilotom Davidom Martzom, piše The Guardian.

image

Bubnjar Tommy Lee

Helle Arensbak/Afp

Pilot David Martz je pozvao djevojku da leti jer su se poznavali od prije. "Nekoliko minuta nakon polijetanja uzeo je alkohol koji je držao u helikopteru i počeo miješati pića", navodi se u tužbi. Pilot i Tommy tada su pili alkohol, pušili marihuanu i konzumirali kokain, a ona nije konzumirala ništa. U jednom trenutku pozvati su je u kokpit, gdje ju je 61-godišnji bubnjar Mötley Crüe seksualno napao. "Lee je skinuo hlače i pokušao staviti žrtvinu glavu na genitalije. Počela je plakati, ali nije mogla pobjeći", rekli su odvjetnici u tužbi.

Žena od Tommy Leeja traži naknadu za prošlu, sadašnju i buduću štetu, uključujući medicinske troškove.  povijest nezakonitog ponašanja.

Martz je poginuo 2015. godine kada se srušio zrakoplov kojim je letio. Godine 2009. pritvoren je pod sumnjom da je letio pod utjecajem alkohola. Tri puta je izgubio pilotsku dozvolu, uključujući i nakon jednog događaja kada je imao oralni seks s odraslom filmskom zvijezdom dok je letio helikopterom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 03:44