StoryEditorOCM
ShowbizDALEKO

Britney Spears potpuno gubi sinove, djeca se sele na Havaje s tatom Kevinom Federlineom

Piše SCENA SD
1. kolovoza 2023. - 08:50

Još u svibnju objavljeno je da Britney Spears nije vidjela svoje sinove više od godinu dana. Prošle godine, tenzije između Spears i njenih sinova su došle do vrhunca. Sada bi pjevačica mogla izgubiti kontakt sa svojom djecom jer se Sean Preston (17) i Jayden (16)  sele na Havaje s tatom, Spearsovim bivšim Kevinom Federlineom, potvrdio je izvor za Page Six.

Portalu je rečeno da će Sean Preston i Jayden James, zajedno sa svojim ocem, maćehom Victorijom Prince i polubraćom i sestrama, napustiti Kaliforniju danas bez pozdrava s majkom.

Kevin i Victorija navodno planiraju iznajmiti stan u državi Aloha dok traže stalni dom, javlja TMZ.

image
Shutterstock

Britney Spears navodno nije vidjela svoje dvoje djece više od godinu dana nakon što je njezino ponašanje postalo javna tema na svim društvenim mrežama.

"Do kraja ljeta [2022.], napetosti su postale toliko velike da dečki nisu ni odgovarali na njezine tekstualne poruke. I bila je bijesna", tvrdila je producentica TMZ-a Katie Hayes u dokumentarcu "TMZ Istražuje: Britney Spears: Cijena slobode".

U međuvremenu, izvor je za Page Six rekao da je Spears posljednji put vidjela svoja dva sina početkom 2022. - prije vjenčanja sa Samom Asgharijem. U kolovozu su napetosti postale sve izraženije nakon što je Jayden javno kritizirao majčine roditeljske vještine.

Britney Spears još nije službeno komentirala najnovije tvrdnje.

image

Britney Spears i Sam Asghari

Instagram Britney Spears

 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 11:52