StoryEditorOCM
ShowbizKAKO TO?

Brad Pitt šokirao svojom pojavom: ‘Pa pogledajte kako on izgleda!‘ Fanovi ostali u šoku

Piše SCENA SD
3. srpnja 2023. - 13:10

Kao u filmu ‘Neobična priča Benjamina Buttona‘, u kojem je glumio glavnu ulogu, Brad Pitt (59) ne stari nego postaje sve mlađi. Glumac je prošlog tjedna snimao novu reklamu za talijanskog proizvođača caffe-aparata s kojim surađuje već dulje vrijeme, a slučajno ili namjerno snimljene paparazzo fotografije iz vinograda i gradića u Francuskoj, preciznije u gradiću Tourtouru na francuskoj rivijeri, izazvale su pravu nevjericu.

Pitt, naime, izgleda barem dvadeset godina mlađi od svoje dobi - kao da se vratio na početak 21. stoljeća, u svoje srednje tridesete. Njegovi fanovi požurili su se podijeliti fotografije na društvenim mrežama, komentirajući kako njihovu miljeniku godine ne mogu ništa ili kako je Brad otkrio neki izvor mladosti.

Jest da mu na većini fotografija sunčane naočale skrivaju oči, oko kojih se godine najlakše vide, no Pitt ima svoju staru frizuru, kratku i lagano razbarušenu plavu kosu iz razdoblja "Oceanovih 11". Koja je priča ove reklame nije poznato, no Pitt izgleda iznimno elegantno, odjeven sav u bijelo, sa zlatnim satom na ruci...

Glumac i inače izgleda mladoliko kada se malo potrudi, no ovdje se doista čini kao da je, poput Benjamina Buttona počeo "starjeti unatrag".

Paparazzi su ga snimili u razgovoru sa snimateljima i ostatkom ekipe i partnericom u reklami Karinom Beuthe, a čini se da su stvari tekle glatko, jer svi djeluju opušteno i zadovoljno, kao da im se nikuda ne žuri.

image

Brad Pitt, George Clooney

 cineliz/Allpix Press/Profimedia/ cineliz/allpix Press/profimedia

Ovo ljeto jedan od najbolje plaćenih glumaca u Hollywoodu ipak neće posvetiti samo snimanju reklama. Štoviše, jako je zauzet: s Georgeom Clooneyjem radi na trileru Wolfs redatelja Jona Wattsa, a s Josephom Kosinskim na projektu o Formuli 1. Oba filma ujedno i producira. Producentsku ulogu ima u još nekoliko projekata koji bi trebali biti gotovi ili barem se početi ostvarivati u ovoj godini, među ostalim i triler "Tiger" s Alexanderom Skarsgårdom u glavnoj ulozi, piše Jutarnji list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 13:53