StoryEditorOCM
ShowbizRADNI RUČAK

Bez obzira na visoku trudnoću Eugenie nije željela propustiti krunidbu strica, a odradila je i svoje dužnosti

Piše SCENA SD
8. svibnja 2023. - 10:17

Bez obzira što uskoro postaje mama, princeza Eugenie željela je prisustvovati krunjenju strica te je sudjelovala u subotnjoj svečanosti. Dan poslije, svi članovi kraljevske obitelji su bili na ručkovima organiziranim diljem zemlje, pa su tako i princeza Eugenija i njezina sestra princeza Beatrice viđeni u Chalfont St Gilesu. Fotoreporteri su dvije princeze pratili u stopu.

image

Princeza Eugenie

Ben Birchall/Afp

U siječnju ove godine potvrđeno je da je britanska princeza Eugenie ponovo trudna i da će dijete doći na svijet u ljetnim mjesecima. Unuka  Elizabete II. i njezin suprug Jack Brooksbank već imaju jedno dijete, sina Augusta Philipa Hawkea, rođenog u veljači 2021. godine. Obitelj je izjavila da je oduševljena zbog prinove, a posebno je uzbuđen maleni August koji će uskoro postati veliki brat.

image

Princeza Eugenie

Ben Birchall/Afp

Eugenie, kći princa Andrewa i Sarah Ferguson, i njezin suprug Jack upoznali su se 2010. na skijanju u švicarskom Verbieru i bila je to ljubav na prvi pogled, izjavila je ona jednom prilikom, a on se s tim složio. Jack ju je zaprosio tek sedam godina kasnije i to na putovanju u Nikaragvu, a vjenčali su se 2018. godine u kapelici Svetog Jurja u dvorcu Windsor.

image

Princeza Eugenie

Ben Birchall/Afp
image

Princeze Beatrice i Eugenie

Ben Birchall/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 11:54