StoryEditorOCM
ShowbizINFLUENCERI

Baka Prase ima novo zaposlenje: osobni zaštitar. Anja Bla se pohvalila na društvenim mrežama

Piše Vijesti SD
29. veljače 2024. - 20:21

Influencerica Anja Blagojević, poznatija kao Anja Bla, uživa u blago rečeno luksuznom životu što često ima potrebu drugim dati do znanja, pa se ovog puta  pohvalila svojim automobilom na društvenim mrežama.

Zapravo je Anji njen dugogodišnji dečko, Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, za rođendan poklonio novi Mercedes, čija se vrijednost procjenjuje na 100.000 eura, a ona ga često vozi po gradu i snima za društvene mreže, piše Nova.rs.

@anjablaa Replying to @?FRAN? ♬ original sound - Anja

Ona se zbog svog automobila odjednom našla na udaru negativnih komentara, međutim, čini se da Anju ne zanimaju hejteri, kojima se jednom prilikom obratila i poručila da svojim komentarima ispadaju samo smiješni.

„Nazivanjem mene sponzorušom, d**ljom ili što god da mi pišete, neće vama pomoći da dobijete ovakav auto niti će natjerati mene da prestanem da ga vozim ili možda da ostavim mogu dečka koji mi ga je poklonio“, rekla je ona između ostalog tom prilikom.

image

Srpski infuencerski par voli živjeti luksuzno

Instagram/screenshot

Ona je potom, nekoliko sati kasnije otkrila i tko je prati u stopu, a radilo se o njenom dečku Bogdanu. On je svoju djevojku pratio u skupocjenom „Brabusu“, vrijednom više od pola milijuna eura, koji je kako je jednom prilikom otkrio ostvarenje njegovih snova.

„Osiguranje moje. Čuva me“, napisala je Anja uz fotku nasmijanog Bake u svojim kolima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 21:41