StoryEditorOCM
ŽivotNIJE SE NADALA

Žena na internetu tražila savjet za spas braka; Zaprepastio je odgovor koji je dobila kad je objasnila situaciju

Piše MOZAIK SD
16. listopada 2023. - 13:00

Britanski tabloid The Sun na svom portalu ima rubriku "Dear Deidre" koja svojim čitateljima nudi potpunu anonimnost i pomoć u rješavanju njihovih životnih, privatnih problema u obliku savjeta. Na stotine ljudi koji se nemaju kome povjeriti, ili traže objektivno mišljenje povjerava se Deidri Sanders i njezinom stručnom timu. Upit od žene čiji je brak klimav iznenadio je mnoge, a odgovor koji je dobila, sigurno nije očekivala.

"U braku sam tri godine i postupno sam nakupila kilograme. Voljela bih da mogu reći da me moj muž prihvaća takvu kakva jesam, ali sinoć mi je rekao da me više seksualno ne želi jer sam predebela. Nemam puno samopouzdanja i ovo mi je uništilo posljednji djelić samopoštovanja koji sam imao. Nikada nismo imali sjajan seksualni život. Nema jak seksualni nagon a seks smo imali ukoliko bih ja bila na vrhu i radila sav posao. Ja imam 31 godinu, a on 34. Kad smo se upoznali, nosila sam veličinu S, a sad nosim L." napisala je očajna čitateljica, u čijim se slovima jasno moglo isčitati nezadovoljstvo, ali i prebacivanje krivnje na sebe, piše The Sun.

image
/Shutterstock

"Imam ozljedu koljena pa mi je ići na vrh prilično bolno, ali ako ne bismo to učinili na taj način, jednostavno bi me odbio. Sada kaže da sam preteška čak i za to. Zadnji put kad smo imali seks, rekao mi je da se maknem s njega čim doživi vrhunac jer se osjećao zgnječeno. Nije ga bilo briga što nisam doživjela orgazam." priznala je, a njezine riječi pomalo bude revolt. Potežu pitanje, s kakvom je to hladnom, nezahvalnom osobom zapela u ljubavnom odnosu? Zašto moli za pomoć, zašto ga ne ostavi?

image
/Shutterstock

"Tako sam jadna u vezi, ali čak i tako ga nikad ne bih prevarila. Nebrojeno puta sam ga uhvatila kako flertuje i šalje poruke ženama na Facebooku i Instagramu i ne bih se iznenadila da me prevario. Kako da preokrenem stvari i postanem mu ponovno privlačna? On zna da ja jako želim djecu, ali kako kad ne vodi ljubav sa mnom? Jedino što znam to je da moram smršaviti." zaključuje za The Sun.

Odgovor koji je dobila zasigurno ju je začudio, ali nama je itekako pričinio zadovoljstvo, i zadovoljio osjećaj za pravdu. 

"Vaša težina nije problem, problem je u sebičnom i okrutnom ponašanju vašeg supruga prema vama. Toliko se loše ponašao prema tebi da si izgubila svo samopouzdanje i sada vjeruješ da je tvoja veličina problem. On zna da želiš djecu i sada odbija imati seks s tobom dok te ponižava i koketira s drugim ženama. Čini se da ga nije briga za tvoje osjećaje. Savjetujem ti da razgovaraš s nekim izvan te situacije kako bi ti pomogao da sagledaš njegovo ponašanje kao ono što jest - narcizam." zaključio je jedan od savjetnika.

Nadamo se da je djevojka, žena ostavila svog muža, jer je zaista ne zaslužuje. 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 10:31