StoryEditorOCM
Životkako treba izgledati idealni dalmatinski specijalitet od sušene ovčetine

‘Vitezovi od kaštradine’ u potrazi za izvornom ricetom

Piše PSD.
21. prosinca 2008. - 19:49
Projekt proizvodnje dalmatinske kaštradine financira Ministarstvo poljoprivrede, a nositelj je tvrtka “Mataš”, već poznata po svom suhomesnatom programu

Hilda Kovačić i Goran Marunčić spravili su lani najbolju
kaštradinu Cetinskog kraja / Ante Čizmić / CROPIX
Vitezovi od kaštradine sastali su se u hotelu “Velebitska kraljica” pred tunelom “Sv. Rok” na Dalmatini kako bi kušali, ocijenili i odabrali najbolju sušenu ovčetinu – u Dalmaciji poznatu kao kaštradina – iz proizvodnog programa tvrtke “Mataš” iz Jasenica, u podvelebitskom kraju.

Pri tome im je pomogla i bura koja je brijala...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. studeni 2024 22:34