StoryEditorOCM
ŽivotTKO JE U PRAVU

Pretila žena odbila se odreći dodatnog sjedala u zrakoplovu, koje je platila, u koje je druga žena posjela svoje dijete

Piše MOZAIK SD
21. prosinca 2023. - 18:22

Blagdani su pred nama, doba kraćih i dužih putovanja. Bez obzira koliko je dug let, uvijek svi žele da let bude što ugodniji. Mnogi, naročito duže letove, rezerviraju i nekoliko mjeseci ranije kako bi si osigurali sjedalo koje žele. Tako je uradila i jedna korisnica Reddita, ali je bez obzira na to zapala u probleme.

Žena (34) u svojoj objavi priznaje da je pretila, a zatim objašnjava što joj se dogodilo na letu na kojem je nedavno bila.

"Idem vidjeti obitelj za Božić i zato što sam debela, rezervirala sam dodatno mjesto kako bi svima bilo ugodnije. Znam da je grozno plaćati dodatno sjedalo, ali tako je kako je", napisala je i dodala kako je sve proteklo u redu prilikom prijave, osiguranja i ukrcaja, ali je nastao problem kada je trebalo sjesti.

image
Shutterstock

Pored je bila jedna majka s djetetom koja je put drukčije zamislila.

"Rekla mi je da se stisnem na jedno sjedalo kako bi njezin sin mogao sjediti na drugom. Rekla mi je, a ne pitala. Rekla sam joj da to neću napraviti i da sam platila i ovo drugo sjedalo za sebe", napisala je korisnica Reddita.

Majka se zatim nastavila svađati oko sjedala što je privuklo pažnju stjuardesa.

"Rekla je stjuardesi da kradem sjedalo od njezina sina, a onda sam ja pokazala propusnice za ukrcaj, dokazujući da sam, zapravo, platila dodatno sjedalo.

"Stjuardesa me pitala mogu li se pokušati ugurati, ali rekla sam ne, da želim koristiti dodatno sjedalo koje sam platila. Dječak, za kojeg je mama rekla da ima 18 mjeseci, trebao joj je sjesti u krilu."

Na kraju je majci stjuardesa rekla da mora staviti dječaka u krilo tijekom leta.

"Cijelo vrijeme leta me ljutito gledala i davala pasivno-agresivne primjedbe. Osjećala sam se loše", rekla je žena i upitala druge korisnike Reddita je li bila u pravu što nije popustila.

image
/Shutterstock

Jedna je osoba rekla: "Ona je u krivu jer nije kupila mjesto za svog sina i pretpostavljala je da će se netko drugi odreći mjesta koje su platili. Izgleda da se nadala da će biti praznih sjedala na letu kako ne bi morala platiti."

"Platili ste sjedala, i niste trebali odustati od jednog od njih. Kabinsko osoblje trebalo je to odmah zaustaviti kad su vidjeli da ste rezervirali oba mjesta, trebalo je biti očito zašto. Nisu trebali tražiti od vas da se ugurate na jedno sjedalo", odgovorio je drugi.

"Mama i stjuardesa apsolutno nisu bile u pravu. Ja bih išao tako daleko da se žalim aviokompaniji da njihov zaposlenik podržava drugog putnika koji vas maltretira.", napisao je treći korisnik Reddita.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. svibanj 2024 15:58