StoryEditorOCM
Panoramarekordan rok

Muškarac na vjenčanju napravio nešto nedopustivo, žena se razvela od njega dva dana nakon: ‘Sramota, nepoštovanje!‘

Piše mozaik sd
31. ožujka 2024. - 14:06

Žena je na Redditu otkrila da se razvela od supruga Jakea samo 48 sati nakon što su rekli sudbonosno "da" jer ju je užasno osramotio na njihov veliki dan, prenosi Kurir

Otkrila je da je njezin sada već bivši suprug prije vjenčanja gledao smiješne videe te da joj je obećao da neće učiniti ništa slično, ali nije održao riječ.

"U tim snimkama su se, između ostalog, prikazivale sramotne fotografije mladenke koje su se vrtjele na projektoru pred svim uzvanicima ili je mladenkino lice bilo namazano tortom. Odmah sam mu rekla da ne želim tako nešto na našem vjenčanju., te da ću ga odmah ostaviti ako to učini. On se samo nasmijao i rekao da ne planira tako nešto - rekla je žena.

“Mislila sam da smo to riješili, ali stalno sam ga hvatala kako potajice nešto dogovara s prijateljima i htio je izabrati fotografa za vjenčanje i tortu”, dodala je, piše Kurir

Žena je otkrila da je na dan vjenčanja sve išlo u najboljem redu, no to se promijenilo kada je došao trenutak da ona i suprug režu tortu.

Vjenčanje je prekinuto

"Odjednom sam osjetila ruku na potiljku kako mi gura lice u tortu. Ne samo da mi je uništena šminka, već i cijela vjenčanica i cijela soba se smijala, a moj suprug je bio najglasniji. Na taj trenutak je fotograf slikao i Jake je rekao da je ovo sada naša fotografija s vjenčanja”, otkrila je nesretna žena koja je potom ošamarila supruga i uplakana istrčala iz sobe, a vjenčanje je prekinuto.

image
/Shutterstock

Iako joj se suprug u nekoliko navrata ispričao, žena se samo 48 sati nakon vjenčanja ipak odlučila razvesti.

"Jake mi je rekao da ne radim jer je to bila samo bezazlena šala. Njegova obitelj i moja rekli su mi da bi bilo smiješno okončati naš brak zbog ovoga", napisala je.

"Lagao je i bio bez poštovanja"

"Ali ja to vidim drugačije. Ako mi je on tako nešto napravio unatoč mojim uzastopnim molbama da to ne učini, pa čak i obećao da će to učiniti, moram pretpostaviti da se može i hoće dogoditi suprotno i da njega nije briga sve što osjećam o njegovim odlukama. Ova situacija se može prenijeti na mnogo gore gdje je važno da mu mogu vjerovati", otkrila je žena.

Njezina objava postala je viralna na Redditu, a ispod nje osvanule su brojne poruke podrške.

"Žao mi je što se to dogodilo, ali tako sam ponosna na tebe. Više si ga puta upozoravala i on je smatrao da je važnije smijati se nego biti partner od povjerenja", glasila je jedna od njih.

"Ne znam zašto ljudi misle da je poniženje šala. Ako morate objasniti da je to bila šala, nije smiješno", napisao je jedan korisnik.

"Lagao je i bio bez poštovanja. To očito nisu stvari koje želite u braku. Razvod od njega sada će vas spasiti od suočavanja s novim kršenjem granica i bolom u srcu. Zaslužujete bolje", dodala je druga.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 20:36