StoryEditorOCM
Životsplitska sedma sila u kuhinji

Novinarsko gastro natjecanje u ‘Lavu’

Piše PSD.
24. veljače 2009. - 19:20

Hotel Le Meridien Lav u povodu predstavljanja novog menija svojeg restorana Spalatum i skorašnjeg sajma GAST, organizira novinarsko kulinarsko natjecanje.

Predstavnici splitskih medijskih kuća trebali bi ukrstiti kuhače 25., 26. i 27. veljače u hotelu Le Meridien Lav.

Prvog bi dana svoje kulinarsko umijeće pokazali novinari TV postaja, drugog dana natjecali bi se novinari novinskih kuća, a trećeg dana u glavnoj kuhinji Lava umijeće oko lonaca pokazat će novinari radijskih postaja.

Za pripravljanje jela novinari će imati sat vremena, svi će imati jednake namirnice, a recepte će četveročlanim ekipama zadati glavni kuhar hotela Le Meridien Lav Tomislav Nikšić.

Pobjednici triju izlučnih natjecanja odmjerit će snage na finalnom...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. studeni 2024 05:48