StoryEditorOCM
ŽivotGASTRO-eno UŽITAK U SPLITU

Najbolji vinari i kuhari okupili se u "Kadeni"

Piše PSD.
10. studenog 2012. - 23:56
Treću godinu zaredom splitski restoran „Kadena“ večeras je bio domaćin ponajboljim hrvatskim kuharima i vinarima koji su priredili gastro-enološko druženje naziva „Tri vinara&tri kuhara“.

Vrsni kulinarski trio sastavljen od gostujućeg Tomislava Gretića, poznatog lica iz lanjskog izdanja „Masterchefa“, te splitskih domaćina Brace Sanjina i Frane Šerka sljubio je kombinaciju od deset ribljih i mesnih slijedova s vrhunskom kapljicom poznatih vinara - Matoševića, Trapana i Senjkovića.

Gosti „Kadene“ tako su, između ostalih jela, uživali u parfeu od jabuka s kamenicama i čipsom, kozicama mariniranima u medu aromatiziranom s mentom na quinoi s pjenicom od kapule, krem juhi od bijelog fažola i smeđe leće sa svinjskom potrbušinom, hamburgeru od janjetine s BBQ...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. studeni 2024 02:40