Treću godinu zaredom splitski restoran „Kadena“ večeras je bio domaćin ponajboljim hrvatskim kuharima i vinarima koji su priredili gastro-enološko druženje naziva „Tri vinara&tri kuhara“.
Vrsni kulinarski trio sastavljen od gostujućeg Tomislava Gretića, poznatog lica iz lanjskog izdanja „Masterchefa“, te splitskih domaćina Brace Sanjina i Frane Šerka sljubio je kombinaciju od deset ribljih i mesnih slijedova s vrhunskom kapljicom poznatih vinara - Matoševića, Trapana i Senjkovića.
Gosti „Kadene“ tako su, između ostalih jela, uživali u parfeu od jabuka s kamenicama i čipsom, kozicama mariniranima u medu aromatiziranom s mentom na quinoi s pjenicom od kapule, krem juhi od bijelog fažola i smeđe leće sa svinjskom potrbušinom, hamburgeru od janjetine s BBQ...
Vrsni kulinarski trio sastavljen od gostujućeg Tomislava Gretića, poznatog lica iz lanjskog izdanja „Masterchefa“, te splitskih domaćina Brace Sanjina i Frane Šerka sljubio je kombinaciju od deset ribljih i mesnih slijedova s vrhunskom kapljicom poznatih vinara - Matoševića, Trapana i Senjkovića.
Gosti „Kadene“ tako su, između ostalih jela, uživali u parfeu od jabuka s kamenicama i čipsom, kozicama mariniranima u medu aromatiziranom s mentom na quinoi s pjenicom od kapule, krem juhi od bijelog fažola i smeđe leće sa svinjskom potrbušinom, hamburgeru od janjetine s BBQ...