StoryEditorOCM
ŽivotPROBLEMI

Korisnik Reddita se požalio: ‘Hodam gol u vlastitom domu i sada se od mene očekuje da se ispričam zbog toga‘

Piše MOZAIK SD
13. kolovoza 2023. - 09:32

Jeste li i vi među onima koji vole biti goli u stanu? Jedan korisnik Reddita jedan je od ljudi koji je često gol u svome domu i smatra da to nije nimalo čudno.

Međutim, nedavno je imao nesretan susret zbog kojeg se morao ispričati za svoje postupke.

Otišao je u popularnu grupu kako bi podijelio svoj neugodan susret.

Počeo je tako što je napisao da, otkako se njegova djevojka preselila k njemu prije šest mjeseci, više ne nosi odjeću u svom stanu.

"Ne vidim problem u tome, to je moj dom i mogu nositi što želim, pa čak i ne nositi", piše.

Zatim je kratko spomenuo svoju majku i činjenicu da je malo nadmoćna i prelazi svoje granice.

"Prošli tjedan sam drijemao na kauču, bez odjeće kao i obično. Probudila sam se kada sam čuo da moja majka vrišti poput manijaka, a prije nego što sam išta mogao učiniti istrčala je iz stana kao da je vidjela vraga", prisjetio se korisnik Reddita.

image
Shutterstock

"Kasnije sam dobio hrpu poruka od nje u kojima je pisalo da sam bolestan u glavi zbog toga, a ona neće čuti nijedno moje objašnjenje. Želi da se ispričam za svoje postupke."

Čovjek, međutim, ne misli da je učinio nešto loše i odbija se ispričati.

"Došla je u moju kuću bez kucanja, nema se pravo žaliti na ono što je vidjela. Ona i moj otac žele da se ispričam što sam je tako izložio svom tijelu. Ali mislim da imam pravo ne nositi ništa u vlastitom domu", zaključio je.

Korisnici Reddita u AITA grupi slažu se da nije učinio ništa loše.

"Ona je došla u vaš dom nepozvana i nenajavljena. Ona ti ne može diktirati što da radiš u vlastitom domu. Ako joj se to ne sviđa, više ne može doći nenajavljena", rekla je jedna osoba.

"Izjavili ste da je došla u vaš dom bez kucanja? Zvuči kao da ima ključ i vrijeme je da ga vrati. To će biti sjajan prvi početak postavljanja nekih prijeko potrebnih granica", komentirao je drugi.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. svibanj 2024 06:57