StoryEditorOCM

Osvoji godišnju zalihu voća i povrća za svoju školu

Piše PROMO
9. travnja 2024. - 15:42

Kaufland škola voća i povrća ponovno starta od 8. travnja – prijavi svoju školu i uživaj u besplatnom svježem voću i povrću

 

Započeo je novi ciklus projekta Kaufland škola voća i povrća kroz koji Kaufland još od 2017. donira svježe voće i povrće tijekom cijele školske godine osnovnoškolcima diljem Hrvatske. Za razliku od prethodnih godina, Kaufland je ove godine pojednostavio proces prijave koja više ne uključuje kreativni zadatak. Za sudjelovanje je dovoljno prijaviti svoju javnu osnovnu školu putem web obrasca u periodu od 8. do 28. travnja 2024.

Nakon što zaprime prijave, iz Kauflanda će pozvati sve kupce da daju svoj glas za školu koja se prijavila na natjecanje. Naime, na stranici kaufland.hr/skolavip od 2. do 21. svibnja bit će dostupna poveznica putem koje će kupci moći odabrati školu kojoj žele dati svoj glas.

Kao i prijašnjih godina, za svaku trgovinu Kauflanda u Hrvatskoj i logističko-distributivni centar odabrat će se po jedna partnerska osnovna škola te 6 dodatnih javnih ustanova koje se isključivo bave pružanjem osnovnoškolskog obrazovanja djeci s teškoćama u razvoju kojima će njihova lokalna trgovina svaki tjedan donirati svježe voće i povrće.

„Nadamo se da smo promjenom procesa ove godine školama olakšali postupak prijave za Kaufland školu ViP te očekujemo još više prijava. Sa školama surađujemo već dugi niz godina, podižemo svijest o zdravoj prehrani među roditeljima i djecom te osiguravamo zdrave obroke za školarce, a do sada smo kroz ovaj projekt donirali više od 840 tona voća i povrća“, izjavila je Marija Franić, voditeljica Korporativnih komunikacija Kauflanda.

Sve informacije o projektu, kao i pravila natjecanja dostupna su na poveznici kaufland.hr/skolavip

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 15:58