StoryEditorOCM
PričeStari gušti (4)

Vlasnik restorana Villa Neretva: Moj je ugostiteljski moto - biti korak ispred drugih i staviti komad mesa više na pjat

Piše Lenka Gospodnetić
21. siječnja 2024. - 18:30
 Pavo Paul Jerković prekaljeni je ugostitelj koji bi mogao biti instruktor svim kolegama na temu ‘kako najbolje iskoristiti lokalne resurse‘  Joško Šupić/Cropix

Nakon tridesetak godina, objekt Villa Neretva u Krvavcu kod Metkovića doživljava novu renesansu. Zanimljiva je to bilanca ako se prisjetimo da se prvi "zenit" u poslovanju zbio devedesetih, nakon Domovinskog rata, zahvaljujući razvoju turizma i poduzetništva. A od lani se brojke ponovno pišu zlatopisom zahvaljujući snažnom obližnjem adutu – Pelješkom mostu.

Pavo Paul Jerković (74), poduzetnik, prekaljeni ugostitelj koji bi mogao biti instruktor svim kolegama na temu "kako najbolje iskoristiti lokalne resurse", čovjek je koji bi mirne duše mogao biti odmah imenovan i ministrom turizma! Bez premca je najnagrađivaniji u branši, a nabrajanje svih priznanja koja je dobio "pojelo" bi cijeli tekst.

Jerković je vlasnik i osnivač Ville Neretve, antologijskog objekta uz cestu prema ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. studeni 2024 10:40