StoryEditor
ShowbizOtkriveni detalji

Žestoka svađa Nikoline Pišek i Severine: ‘Nazvala me i svašta mi izgovorila. Ja sam se osjećala pogođeno i vrlo nevino‘

Piše PSD
7. svibnja 2021. - 15:17
Cropix

Nikolina Pišek gostovala je u zabavnoj emisiji 'Fakap' gdje je voditeljicama Idi Prester i Miji Kovačić ispričala svakakve detalje o svom životu, među ostalim i o svađi sa Severinom Kojić otprije više godina. Čini se da situaciju nisu izgladile do danas, prenosi 24 sata.

Upitana je li imala kakvih neugodnih situacija sa slavnima na području regije, voditeljica je svih iznenadila svojim odgovorom.

- Ja sam inače pacifist, ali Severina se ljuti na mene jako. U vrijeme njenog razvoda radili smo neku zabavnu emisiju i mi smo se tako zezali. Eto ona je bila tada u tom nekom nezgodnom razdoblju gdje je bila vrlo osjetljiva, što je mogu razumjeti. I uglavnom smo tu držali njenu stranu, međutim došao je jedan trenutak gdje je njezin već sada bivši suprug morao reći svoju stranu priče, što sam ja najavila i što je ona doživjela vrlo osobno. Ona je shvatila da nitko njemu ne smije dati medijski prostor da on nešto kaže. Imale smo poslije jedan razgovor, svađu, ispričala je Pišek

image
Ronald Gorsic/Cropix

Rekla je da nije bila svjesna da bi se netko mogao naljutiti sve dok je nije nazvala ljutita Severina koja joj je svašta izgovorila, a ona se pritom osjećala jako pogođeno. Ipak, to joj nije zamjerila, štoviše, ispričala se tim putem našoj najpoznatijoj pjevačici.

- Ako može netko slučajno poslati poruku Severini, da slučajno pogleda ili tako nešto - stvarno mi je žao. Stvarno nisam imala nikakvu lošu namjeru i stvarno nije bilo do mene, nisam imala utjecaj na to hoće li se taj prilog emitirati ili ne. I stvarno suosjećam s tvojom boli u to vrijeme i sada, baš mi je žao, rekla je na kraju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. lipanj 2021 07:00