StoryEditor
ShowbizNOVI OBRAT

Nare laže da je zbog bolesti otišla iz "Ambasadorove kćeri"? Glumica puca od zdravlja, a seriji zbog loše gledanosti sada prijeti - ukidanje!

Piše Vinko Paić
3. ožujka 2021. - 20:40

Iznenadan odlazak glumice Neslihan Atagul (28) iz serije "Ambasadorova kći" u kojoj tumači Nare šokirao je sve gledatelje ove turske uspješnice. Iako je na društvenim mrežama kao razlog odlaska navela zdravstvene probleme nakon što se na setu onesvijestila, mediji u Turskoj sada pišu da to nije bila istina.

Sve je krenulo nakon što je prije nekoliko dana osvanula na naslovnici magazina Hola kojem je dala intervju uoči prikazivanja "Ambasadorove kćeri" u Španjolskoj. Ovime je ujedno postala i prva Turkinja koja se našla na naslovnici ovog časopisa.

Nasmiješena i dobrog raspoloženja odradila je snimanje što je turskim medijima koji Neslihan prate u stopu bilo dovoljno da zaključe kako glumica o svojoj navodnoj bolesti - laže jer puca od zdravlja. Pišu kako bi trebala prestati lagati i da je seriju napustila isključivo zbog supruga, glumca Kadira Dogula, kako bi spasila brak koji im je već neko vrijeme bio u krizi.

Novinari su glumicu nedavno zatekli u kupnji igračka s nećakinjom. Tada im je na pitanje o zdravlju, noseći crvenu zaštitnu masku na licu odgovorila: "Sada sam puno bolje, ali još uvijek se moram odmarati i ne smijem raditi stvari koje me umaraju."

Ipak, unatoč tome što se mora odmarati, pronašla je vremena da odradi veliko snimanje za španjolski magazin i time još više potaknula glasine da nije zbog zdravstvenih razloga napustila "Ambasadorovu kćer", koja nakon njezinog odlaska, bilježi sve slabiju gledanost, te je moguće da uskoro bude i ugašena. Naime, gledatelji nikako ne prihvajuću novi glavni ženski lik kojeg tumači Tuba Buyukustun i traže od producenata da vrate Nare.

- Došlo je vrijeme da se pozdravim sa svojom dragom Nare, ženom koju sam snažno osjećala dok sam bila u njenom tijelu. Htjela sam da bude drugačije, ali moje tijelo jednostavno više nije uspjelo izdržati i sada mi treba odmor. Pozdravljam cijelu ekipu serije, hvala mojim prijateljima i obožavateljima, uvijek mi pružate ogromnu podršku. Nadam se da ćemo se uskoro gledati u nekom novom projektu, napisala je u siječnju Neslihan na Instagramu.

Glumica je jednog dana na setu pala u nesvijest i završila u bolnici, gdje joj je navodno dijagnosticiran sindrom propusnog crijeva, bolest uslijed koje štetne tvari poput bakterija, virusa, toksina i gljivica ulaze u krvotok vrlo lako, a posljedice mogu biti i kobne. Dugo se nagađalo što je uzrok odlaska, neki su mediji išli toliko daleko i pisali da je Neslihan ovisna o drogama.

Prije početka snimanja šuškalo se da je produkcija tražila od nje da poveća grudi kako bi bila još atraktivnija. Osim toga pisalo se i da je u svađi s glavnim muškim likom, Sandžarom, kojega glumi Engin Akyürek. Njezin odlazak iz "Ambasadorove kćeri" dogodio se u 36. epizodi tako što Sandžaru ostavlja oproštajno pismo u kojem mu je navela zašto napušta njega i njihovu kćer.

Seriju i dalje svake večeri u Hrvatskoj na Novoj TV prati veliki broj gledatelja, a scene u kojima Nare odlazi tek će se emitirati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
31. srpanj 2021 22:37