StoryEditor
ShowbizNAKON PET GODINA

Iskusna reporterka Ivana Brkić Tomljenović napušta Novu TV: ‘Došla sam do životne prekretnice spremna za nove izazove‘. Doznajemo i gdje nastavlja karijeru

Piše Vinko Paić
7. rujna 2021. - 21:56

Dobro poznato lice Nove TV, iskusna novinarka i reporterka, Ivana Brkić Tomljenović, nakon pet i pol godina odlazi s ove televizije što nam je i sama potvrdila.

- U novinarstvu sam 20 godina. Iza mene je puno reportaža, emisija uživo, intervjua i priča koje ću pamtiti cijeli život i koje sam radila s puno strasti. Ali, u ovom trenutku, došla sam do životne prekretnice kada sam spremna na nove izazove. Vjerujem da ću ih s jednakom energijom ostvariti na novom radnom mjestu, u PR-u. Samo na Novoj TV posljednjih pet i pol godina je proletjelo. S godinama sam prijateljstvo s dragim ljudima samo učvrstila i stekla nove prijatelje, kojima odlaskom nisam rekla ni zbogom ni doviđenja i koji će imati posebno mjesto u mom srcu, kaže Ivana.

image
Ivana i kolege s Nove TV, Mislav Bago i Sabina Tandara Knezović.
Nova TV

Diplomirala je na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu i završila Akademiju za politički razvoj. Novinarsku karijeru započela je prije petnaest godina na Obiteljskom radiju, a nakon toga je radila na lokalnoj televiziji Z1, zatim na RTL-u i potom Al Jazeera Balkans.

Profilirala se u izvještavanju i praćenju najvažnijih događaja u političkoj i ekonomskoj sferi na području Hrvatske i inozemstvu.

item - id = 1125559
related id = 0 -> 1135565
related id = 1 -> 1135501
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. listopad 2021 22:21