StoryEditor
ShowbizNEŠTO NOVO

Britanski pjevač priznao je da mu je sve teže izgledati seksi na pozornici jer ima mlohave grudi koje ‘zaplešu‘ na svaki njegov pokret; Sada je došao na zanimljivu ideju

Piše MOZAIK SD
6. svibnja 2022. - 11:32

Je li tek riječ o marketinškom triku kako bi se prodala nova stvar ili ne, ne znamo, ali priča ide ovako: pjevač Robbie Williams ne osjeća se sigurnim u svoj fizički izgled, barem se tako čini. Naime, on razmišlja o nošenju jednog od grudnjaka iz nove linije proizvoda koje je njegova supruga Ayde Field nedavno pokrenula. Robbie kaže da ima mlohave grudi te da bi mu grudnjak umnogome poboljšao izgled.

image

Robbie Williams i supruga Ayde Field

Instagram

Dok je modelirao jedan od novih grudnjaka za liniju sportske odjeće u nastajanju svoje supruge Ayde Field, 48-godišnji britanski pjevač priznao je da mu je sve teže izgledati "seksi" na pozornici jer ima grudi koje "plešu" na najmanji pokret.

Tijekom Instagram Livea pjevač je rekao: "U ovim krajevima ima mnogo više estrogena nego što je bilo prije, ali s ovim grudnjakom se osjećam kao da se sve drži na mjestu."

Williams je bio zabrinut kako mu se grudi "klimaju" dok se kreće, pleše i pjeva na pozornici.

"Jako mi se sviđa. Jer muškarac nemože biti seksi kada mu se grudi dižu i padaju. Možda ću ga morati obući na pozornici. Također mi drži leđa na mjestu. Ljudi, nemojte se sramiti nositi grudnjak koji vam olakšava život."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. lipanj 2022 04:45