StoryEditorOCM
PanoramaDIVLJALA CESTOM

Uzela BMW od dečka pa vozila 240 km/h. Prijeti joj osam godina zatvora, a protiv dečka također podnesena prijava

Piše I.P.
18. studenog 2023. - 17:10

Tužiteljstvo se oglasilo nakon objavljene snimke prometne nesreće u Smederevu u kojem su teže i lakše ozlijeđene dvije mlađe ženske osobe. 

Z.M. (22), koja je vozila automobil marke BMW tip 530D auto je posudila od dečka. Zbog neprilagođene brzine, vozila je 240 km/h, sletjela je s ceste i zabila se u kuću. Vozačica je zadobila lakše tjelesne ozljede, posjekotine dok je suvozačica zadobila tešku tjelesnu ozljedu, prijelom lijeve noge. Automobil je u potpunosti uništen.

Video nesreće pogledajte OVDJE.

"Z.M. se stavlja na teret teško djelo ugrožavanja javnog prometa, za koje je zakonom određena kazna zatvora od jedne do osam godina. Tijekom istrage je utvrđeno da vozilo kojim je osumnjičena upravljala nije njeno, već vlasništvo njenog dečka, koji joj je vozilo posudio spornog dana oko 22,30 sati, iako je znao da Z.M. nije smjela upravljati vozilom s takvim motorom i u to vrijeme, te je s obzirom na navedeno i protiv njega podnijeta kaznena prijava zbog ugrožavanja prometa opasnom radnjom i opasnim sredstvom", reklo je tužiteljstvo u priopćenju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 02:24