StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU?

Tjedni horoskop: Bikovi će patiti za bivšim partnerom, Jarci će se udaljiti od drage osobe, Ribe će se rješavati stresa

Piše mozaik sd
14. travnja 2024. - 08:45

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Retrogradno kretanje Merkura upozorava na važnost strpljenja i promišljenosti u svakodnevnim aktivnostima. Pripremite se na zastoje i kašnjenja. Žeđ za akcijom poticat će vas da se odvažnije upuštate u zavođenje. Osvajat ćete karizmom i seksipilom na koje će rijetki biti ravnodušni. Parovi će se odlično slagati u krevetu. 

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

BIK

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Patite za bivšim partnerom iako je očito da je on krenuo dalje. Ipak, neki ovotjedni događaji potaknut će vas da zatvorite jedno poglavlje kako biste mogli otvoriti drugo. Na poslu nećete imati volje ni samopouzdanja. Pojedinci bi to mogli iskoristiti kako bi vam podvalili svoj dio posla ili preuzeli zasluge za vaš trud.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Bit ćete snalažljivi, bistri i sposobni prepoznati dobru priliku. Intenzivni kontakti i komunikacija s okolinom bit će nepresušan izvor informacija, ali neke od njih biste trebali uzeti s rezervom. Doimat ćete se zaigrano i prpošno, no pronađete li nekoga tko će vam zagolicati maštu bit ćete spremni na nešto više od flerta.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Bit ćete zahtjevni prema partneru. Nećete moći obuzdati nesigurnost koja će dovesti do ljutnje i nekontroliranih izljeva emocija. Pripazite da ne napravite ili kažete nešto zbog čega ćete se pokajati. Imate goleme želje i ambicije, no pazite da ne zagrizete prevelik zalogaj. Realnije procijenite svoje mogućnosti

LJUBAV: 2 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Ljudima će se sviđati vaša vedrina i samopouzdanje. Ako vam se netko dopadne, zavest ćete ga kombinacijom seksipila i šarma. Očekuje vas uspjeh u obrazovnim i intelektualnim aktivnostima. Polažete li važan ispit, dobra priprema polučit će uspjeh, a pogodno je vrijeme i za upis tečaja ili pisanje diplomskog rada. 

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Shvatit ćete da vas osoba s kojom ste nedavno započeli vezu ne može usrećiti, ali ne raskidajte odnos dok niste sigurni da ste sve pokušali. Savjetujemo povećan oprez prilikom ulaska u nove suradnje i ulaganja. Moglo bi doći do neočekivanih zastoja ili obrata vezanih za osiguranje, nasljedstvo ili kupoprodaju imovine.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 2

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Zaljubljivi ste i željni pažnje, no potreba da pronađete nekoga tko će vam odagnati samoću mogla bi vas odvesti u naručje osobe koja vas ne može usrećiti. Ne ulazite u vezu s bilo kime i postrožite kriterije. Osvijestite timski duh i oslonite se na kolege. Ne oklijevajte potražiti pomoć ako se nađete u problemima.

LJUBAV: 3 POSAO: 2 ZDRAVLJE: 3

 

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Pred vama je stresan tjedan, ali dobra organizacija, planiranje i smirenost pomoći će vam da uspješno plivate nemirnim poslovnim vodama. Zadržite li prisebnost, povećat ćete izglede za rješavanjem problema. Ne ignorirajte neugodne simptome. Zatražite liječničku pomoć i razmislite o mijenjanju štetnih navika.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

U ljubavi će biti uzbudljivo. Mnogi parovi će se zaručiti ili doznati novosti o prinovi, dok je pred samcima ostvarenje vruće veze. Na poslu se neće sve odvijati po planu, no brzopletim reakcijama i ishitrenim odlukama napravit ćete još veću štetu. Uspijete li se kontrolirati, izvući ćete najviše iz trenutnih okolnosti.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Neće vam biti lako prešutjeti ono što vam smeta, no pričekajte povoljnije vrijeme za izražavanje nezadovoljstva. Ne uživate podršku na radnom mjestu pa će netko jedva dočekati priliku da vam ugrozi poziciju. Obostrana zauzetost i nedostatak vremena za druženje udaljit će vas od dragoga. Ne donosite važne odluke usijane glave.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Osjećate potrebu za aktivnim životom i sudjelovanjem u društvenim zbivanjima. Često ćete izlaziti i upoznavati nove ljude. Iako ćete  tražiti razonodu, mogla bi vam se dogoditi ljubav kada se najmanje nadate. Porast troškova i strah od neizvjesne budućnosti mnoge će potaknuti na ugovaranje štednje ili životnog osiguranja. 

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Zadovoljni ste osjećajnim životom. Imat ćete dojam da sve polako dolazi na svoje mjesto. Trudit ćete se oko radnih zadataka, a ostvarenje zarade bit će vam glavna motivacija. Nastojat ćete dokazati da ste sposoban i talentiran radnik koji zaslužuje promaknuće i povišicu. Pojačana tjelesna aktivnost oslobađat će vas stresa.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

Barbara Kolar

image

 Barbara Kolar

Vedran Peteh/Cropix

Šarmantna tv-voditeljica, koju gledamo na malim ekranima u emisiji "Zvijezde pjevaju", rođena je u Ovnu 18. travnja 1970. Otvorena je i snalažljiva, a u međuljudskim odnosima voli voditi glavnu riječ. Zahvaljujući utjecaju Bika, u kojem se nalaze četiri njena planeta, promišljenija je od tipičnog Ovna. Tvrdoglava je, uporna i ne odustaje od ciljeva.

Venera u Biku zaslužna je za njezin privlačan izgled, a ukazuje i na ljubav prema hrani, piću i lijepim stvarima. U vezama traži mir i stabilnost. Mjesec u Djevici znak je analitičnosti i suzdržanosti u pokazivanju emocija. Pred njom je sjajno razdoblje puno novih mogućnosti.

 

 

 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 13:55