StoryEditorOCM
Panoramakrađa po pirevima

Sandra godinama nepozvana upadala na tuđe svadbe: Jede, pije i zabavlja se, a onda pobjegne s kuvertama i darovima

Piše MOZAIK SD
19. listopada 2023. - 23:12

Žena koja je više puta uhićena zbog krađe vjenčanih darova sada je ponovno krenula u "napad". Naime, Sandra Lynn Henson (56) uhićena je prošle subote u svojoj državi Mississippi nakon što je navodno došla na vjenčanje bez pozivnice, doznaje se iz policijske postaje Pontotoc, prenosi zena.rs.

Vlasti nisu rekle s čime je Henson navodno pobjegla s vjenčanja, ali su rekle da je žena u međuvremenu optužena za krađu, ometanje posjeda i nedolično ponašanje. Henson, za kojom se nedavno tragalo u Alabami, ima dugu povijest pljačke vjenčanja.

"Navodno je gospođica Henson uhićena u Alabami, Tennesseeju i Mississippiju zbog provale na vjenčanja i krađe novca i darova od mladenaca", rekla je policija. Njezin kriminalni pohod datira iz 2017. kada je osuđena za krađu s vjenčanja, a zatim puštena na uvjetnu kaznu.

Zatim su 2019. vlasti rekle da je Henson navodno bila povezana s krađama na devet različitih vjenčanja. Kasnije se predala i optužena je za višestruke krađe. Ishod tog slučaja nije bio odmah jasan. Međutim, kasnije se javilo više žrtava tvrdeći da su i one svjedočile njezinoj krađi darova s ​​raznih vjenčanja diljem države.

2021. Sandra je ponovno uhićena dok je krala čestitke, karte, novac i darove na vjenčanju u Mississippiju. Na kraju je osuđena na pet godina zatvora, izvijestili su lokalni mediji. Po toj je presudi trebala izaći tek 2025. godine, no kazna joj je nedavno smanjena, a ona je odmah prekršila uvjetnu kaznu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 10:01