StoryEditorOCM

Pet savjeta za ugodno ljeto

Piše promo
25. travnja 2024. - 13:42

Mediteransko podneblje skladna je scenografija za skandinavski dizajn - unesite dašak elegancije sa sjevera u suncem okupano Sredozemlje i osjećajte se kao pravi stanovnik svijeta

Jadranska obala odiše ljepotom, a obilje sunčanih dana, miris soli u zraku i tipična dalmatinska arhitektura čine krajolik jedinstvenim. S druge strane, skandinavski dizajn svojim pročišćenim formama i najčešće neutralnim, svijetlim tonovima univerzalni je odgovor na suvremene zahtjeve života. Zajedno, ova skandinavsko-mediteranska kombinacija stvara osvježavajući kontrast, prostore u kojima se j

image

Lakoća spavanja uz ojastučeni otoman IDANÄS (529,00 €)

Staro i novo

U svakom interijeru postoji namještaj kojeg se njegovi vlasnici ne bi odrekli – i to je u redu. Kombinacija starih i novih elemenata uvijek je šarmantna, a i dojam je bolji – interijer neće izgledati kao da je salon. Masivnom starom stolu dodajte prozračne IKEA stolice TOBIAS – i wow efekt je zajamčen.

Smirena paleta

Trend super-šarenih interijera čini se primamljivim Instagram generacijama, no možda je ipak bolje takva rješenja ostaviti barovima i kafićima. Za svoj prostor odaberite smirenu paletu – bijelo, sivo i smeđe, kakvo je i mediteransko podneblje, a koloristički naglasak može biti IKEA plava sofa na razvlačenje FRIHETEN, boje koja podsjeća na more. 

image

Jednostavnost odlaganja uz PAX ormar i HASVIK fronte (367,64 €)

Namještaj koji traje

Održivost je neizbježna karakteristika putnika nove generacije, pa ako uređujete apartman – pokažite to izborom mobilijara. Uložite koji euro više, pogotovo u krevet – ojastučeni IDANÄS pokazat će vas kao dobrog domaćina koji brine o punoj udobnosti svojih gostiju. A i on je dostupan po novoj, nižoj cijeni, kao i BRUNKRISSLA navlaka za poplun i jastučnice.

image

BESTÅ TV klupa uz LAPPVIKEN bijele fronte odlaganju daje lagan, moderan štih (104,86 €)

Odlaganje

Dodatni prostor za odlaganje uvijek je pametno kreirati u visinu. U tome pomažu razni IKEA sustavi rješenja za odlaganje kao što su BESTÅ i PAX, koje trenutno možete pronaći također po novim nižim cijenama. Naime, IKEA što većem broju ljudi želi omogućiti da svoje prostore opreme kvalitetnim, funkcionalnim i privlačnim komadima, a tijekom 2024. godine nove niže cijene dobilo je ili će dobiti gotovo pola asortimana.

image

SPIKKLUBBA ukrasna jastučnica s karakterističnim švedskim dizajnom (5,30 €)

Novi klasici

Drvo na terasi? Uvijek! NÄMMARÖ stol i stolice odišu nečim klasičnim, a ipak su supermoderne za tople noći pod zvjezdanim nebom. U interijeru, LOHALS tepih neutralne, zemljane boje, ili ukrasne jastučnice SPIKKLUBBA, EBBATILDA i ODDNY unijet će nužnu razigranost.

image

Osjećaj doma na otvorenom uz NÄMMARÖ stol i šest stolica (469,00 €)

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 13:43