StoryEditorOCM
Hranazeleni ponedjeljak

Uz ove recepte otkrit ćete zašto su smokve rajsko voće

Piše PSD.
20. srpnja 2015. - 14:57
Ljeto i visoke temperature traže osvježenje, no umjesto da kupujete gotove visoko procesuirane proizvode pune različitih aditiva, radije sami napravite zdrave voćne delicije.

Danas vam, stoga, za Zeleni ponedjeljak nudimo dva pomalo neobična, ali vrlo ukusna recepta uz koja se nećete ni puno namučiti, a ni pećnicu nećete otvoriti. Naravno, riječ je o raw food kolačima!

Kad je u pitanju ovaj tip prehrane u Hrvatskoj, nema boljeg autoriteta no što je Mihaela Devescovi, autorica popularne kuharice “Sirova hrana”, tiskane u izdanju Mozaik knjige. Njezini su recepti jednostavni i zdravi, a moto joj je “Živim ono što radim, te uživam u tome”.

Nama to zvuči sasvim primamljivo, baš kao što nam izgledaju i njezine slastice. A ovaj put za čitatelje Slobodne Dalmacije...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. studeni 2024 09:55