StoryEditorOCM
HranaPripreme za 1. maja

Sve, ali baš sve što vam je potrebno za savršen burger: recepti za pripremu s različitim vrstama mesa, umacima i dodatni savjeti

Piše Anita Šarić/Dobra hrana
30. travnja 2021. - 15:42

Roštiljanje je već odavno postalo svojevrsni ritual u kojem se odaje počast dobrom komadu mesa, piše Dobra hrana.

Ima li omiljenije poslastice s grilla od dobrog burgera? Ako pitate pripadnike naših redova, jednoglasno će vam potvrditi da pljeskavica sljubljena sa svježim umacima i domaćim pecivom osvaja zlatnu medalju kad su delicije s roštilja u pitanju. Nenad Kralj i Pantelija Pekić iz Gastronomada su bili zaduženi za pripremu mesa, nezaobilazne umake i peciva, a uredništvo Dobre hrane za osvježavajuće napitke i šarene salate.

Pet burgera

Odlučili smo raditi pet burgera; juneći, svinjski, pureći, janjeći i posljednji koji je trebao biti božanstvena ''mutacija'' ove četiri vrste mesa. Što je na koncu i...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. studeni 2024 19:30