StoryEditorOCM
HranaMožete li vjerovati?!

Splitski chefovi uvjerili se iz prve ruke: u najboljem restoranu na svijetu na jelo se čeka i do sedam mjeseci

21. lipnja 2016. - 21:00

Kada ga u prvoj epizodi prve sezone TV serije "Chef's Table" ugledate s koliko strasti i uzbuđenja čeka da se raspolovi veliki kolut parmezana – kupi vas za cijeli život.

A kada se koju minutu poslije na ekranu pojavi njegovo najpoznatije jelo "Pet doba parmigiana reggiana", na tanjuru posložen parmezan u različitim teksturama i temperaturama, odmah zaboravite na sve mjesečne troškove i spremni ste podignuti nenamjenski gotovinski kredit kako biste i vi bili dio te priče.

Loša vijest za "foodieje" spremne na taj neracionalan korak je da će im to sada postati još nedostupnije, i to nakon što je "Osteria Francescana", maleni raj Massima Botture u talijanskoj Modeni, proglašena najboljim restoranom na svijetu.

Angažirana gastronomija

Iako je već godinama bio prvi samom vrhu...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. studeni 2024 15:42