StoryEditorOCM
HranaPRAVA GOZBA

Splitska arhitektica Anita Karaman dala nam je dva sjajna recepta kako na Uskrsni ponedjeljak od ‘uskrsnih ostatka‘ složiti ručak s desertom za polizat‘ prste

5. travnja 2021. - 09:23

Odrastajući uz obiteljski restoran Anita Karaman, splitska arhitektica, nije, kako sama kaže, imala puno izbora kada je u pitanju prepoznavanje važnosti dobre hrane.

Za štednjak se, priznaje, odvažila stati tek kada se, kao studentica odselila iz roditeljskog doma, što su njeni kolege pozdravile s odobravanjem, ohrabrivši ju da zakorači u blogosferu, gdje je reputaciju izgradila pod imenom ˝Možeš se udati˝.

Omiljena su joj jela ˝na žlicu˝, pripremljena od sezonskih namirnica, a pogotovo ona ˝iz mamine i tetine kuhinje˝ od kojih je usvojila i stav koji promovira kroz svoje recepte.


- Vjerujem da svatko posebno mora odgovorno pristupiti kupovanju i trošenju hrane, paziti na viškove i izbjegavati pod svaku cijenu bacanje hrane.

To je stvar...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. studeni 2024 21:02