StoryEditorOCM
Hrana‘TAKO JE MORALO BITI‘

Sjećate se Dalmatinke Ane Antunović iz ‘Masterchefa‘, koja je ‘pala‘ na Zirojevićevim srdelama? Njeni su burno negodovali, posjetili smo je i saznali sve, dala nam je i sjajan recept za slasne ‘prikle od ricote‘

Piše Dora Lozica
25. prosinca 2021. - 10:51
Ana je rano otišla od kuće, srednju školu završila u Dubrovniku, gdje je živjela u Ženskom đačkom domu. Na zagrebačkoj adresi je već punih 12 godina gdje je i diplomirala novinarstvo 

Ana Antunović (34) nedavno je napustila show "MasterChef". Ironično, Dalmatinki iz Kune Pelješke presudila je srdela koja joj je na šestom eliminacijskom izazovu, na kojem je gostovao poznati chef Hrvoje Zirojević, ostala sirova.

Izazvalo je to burno negodovanje otočana i poluotočana koji su zdušno navijali za svoju Pelješčanku, ali i brojne reakcije podrške putem društvenih mreža koje su joj uputili ponosni na njezin nastup i uspjehe.

Mnogo je toga što nas je oduševilo u Aninu nastupu, no izdvojit ćemo definitivno njezinu zrelost, predstavila se kao mlada žena sigurna u sebe, realna i odmjerena, bez lažne skromnosti, ali i pretjerivanja te prije svega iznimno talentirana za kuhanje.

Anu smo uspjeli uhvatiti taman dok je iz Zagreba putovala prema jugu, ispričala nam je p...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 00:50