StoryEditorOCM
Hranasve u jednoj teći

Prevruće vam je za kuhanje? Ovo je najjednostavnija manistra na pome, za čas gotova i puna najboljih okusa ljeta! Otkrivamo i kako jelo učiniti još primamljivijim

Piše T.S.M.
26. kolovoza 2019. - 15:02
shutterstock_631737890

Ako su vam dodijale uobičajene šalše za manistru ili nemate pojma što s tortellinima, raviolima i drugom punjenom testennom osim zaliti ju vrhnjem, predložit ćemo vam jedan odličan i jednostavan recept. Svi okusi ljeta kriju se u ovom jednostavnom toću za manistru, ako ga toćem uopće možemo nazvati.

Osim što je aromatičan, vrlo je praktičan, jer ide uz sve tipove pašte, a mogu ga jesti i vegni. I ono što je najbolje: brzo je gotov i šporkat ćete samo jednu teću. Okej, i blender... Sad vjerojatno već pogađate o čemu je riječ. Donosimo vam osnovnu verziju, a u nastavku i par trikova zadodatno podizanje okusa.

Brzi ljetni umak za tjesteninu

oko pola kilograma cherry rajčica, narezanih 
oko pola šalice pinjola (u nedostatku koristite orašaste plodove po svom izboru)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. studeni 2024 08:03