StoryEditorOCM
HranaZdravo i svježe

Pod paskom chefa Fabricija Vežnavera gastro-odjel Tommyja zadovoljava i najprobranija nepca

Piše Sponzorirani sadržaj
8. studenog 2022. - 08:00

Trgovački lanac koji je prisutan duž cijele jadranske obale – Tommy, sa sjedištem u Splitu – jedan je od ključnih sudionika panela o mediteranskoj prehrani u organizaciji Slobodne Dalmacije. Ključnih iz više aspekata. Naime, već znamo da je u Tommyju sve što u ruke uzmemo bez greške svježe i domaće! Domaće - koliko god je to uopće moguće; neke egzote poput pojedinih sorti voća možda ne uspijevaju na hrvatskoj zemlji, u blagoj zoni našeg mediteranskog podneblja. Sve ostale sorte “frute i verdure”, sa dalmatinskog tla “udomljene” su u Tommyjevim prodavaonicama - dok ne završe u nečijoj teći. To je, složit će se svi, idealan, bogomdani ciklus kojim se zatvara krug - ali i zaokružuje jedna dobra gastronomska priča. A zna se da ukusna priča mora imati...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. studeni 2024 10:29