StoryEditorOCM
HranaPOVRATAK U FORMU

Pet namirnica koje biste uvijek trebali imati u kuhinji ako pokušavate izgubiti kile nakupljene tijekom godišnjeg odmora

Piše Suzana Ciboci/Živim
8. rujna 2022. - 21:45

Svaka strategija mršavljenja ima svoje individualizirane korake i namirnice koje ne možete jesti ili trebate izbjegavati, a moglo bi vam koristiti i ako znate koje namirnice možete uvijek jesti, jer će pružiti još vlakana, proteina, antioksidansa, vitamina i drugih hranjivih tvari koje su našem organizmu prijeko potrebne, piše Živim.

Borovnice

Zbog obilja antioksidansa borovnice su među najboljim voćem koje uvijek možete imati u hladnjaku i posegnuti za njima. Sadrže malo kalorija, ali obilje vlakana (oko 4 g u jednoj šalici), vitamine C i K te mangan. Smatra ih se kraljicama antioksidansa, a zbog sposobnosti da štite naše stanice dobra su zaštita od mnogih bolesti, uključujući i prevenciju raka.

Zobena kaša

Kutiju zobenih pahuljica uvijek...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. studeni 2024 09:36