Približava nam se dan zaljubljenosti i zaljubljenih, a iako je mnogo znakova pažnje kojima možemo obasuti voljenu osobu, ukusno i fino jelo pripremljeno s ljubavlju uvijek je dobar izbor.
Čak i ako niste najvještiji u kuhinji, malo mašte i truda može vas daleko dovesti, a zagrebački chef Stjepan Bistrički donosi vam tri recepta za predjelo, glavno jelo i desert kojima ćete bolju polovicu zasigurno oboriti s nogu.
Uz geslo 'svako jelo je ljubavno ako ga radimo s puno osjećaja', bacite se na pripremu rižota od cikle i škampa, karea jelena te laganog sorbetta od maline i ruže koji su manje zahtjevni za pripremu nego što zvuče!
Recepti Apetit city:
1. Kare jelena
Potrebne namirnice za 4 osobe:
- Kare jelena 1.5kg
- Celer 400g
- Vrhnje za kuhanje 2dcl
- Mahuna 200g
- Mrkva 200g
- Rotkvica...